-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Aynen canım Denizi var o bile yetiyor :)Oo Zonguldak mı bize baya uzak ama güzel şehir ya
Aynen öyle canım O bile yetiyorAynen canım Denizi var o bile yetiyor :)
Herkesin bi imtihanı var bu hayatta Allah beterini vermesin diyelim..Zor zor geçmiş diyorsun evet doğru annem bazen hala da geçmemiş oluyor neyse çok şükür diyorum geçiyorum
Deniz çok severim yaa :) hep demişimdir deniz olan bi şehirde yaşamak büyük şans sesi bile huzur veriyor..Aynen canım Denizi var o bile yetiyor :)
Aynen yıllardır hasretim denize göl görünce bile kokluyorumDeniz çok severim yaa :) hep demişimdir deniz olan bi şehirde yaşamak büyük şans sesi bile huzur veriyor..
Islayayım da yarın yapayım mademFasulyeye gore değişir canım ben 12de isladim hemen şişiyor ama sanki geç oldu senin için:)
Aynen aynen canım Allah beterinden korusun hiçbir şey göründüğü gibi değil aslında güldüğümüzde yani neler çektiğimizi bilemeyiz sadece sadece etrafımdakiler güldüğüm yüzü görürHerkesin bi imtihanı var bu hayatta Allah beterini vermesin diyelim..Hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi kolay değil
Yakın olaydın hemen getirirdimIslayayım da yarın yapayım madem
Kesinlikle öyle hoş bilenler bile anlamiyor çoğu zamanAynen aynen canım Allah beterinden korusun hiçbir şey göründüğü gibi değil aslında güldüğümüzde yani neler çektiğimizi bilemeyiz sadece sadece etrafımdakiler güldüğüm yüzü görür
Aynen bazen senin ailen senin arkadaşların yakının anlamıyor Ken burada anlayan insanlar varKesinlikle öyle hoş bilenler bile anlamiyor çoğu zaman
Al benden de o kadar..Aynen aynen canım Allah beterinden korusun hiçbir şey göründüğü gibi değil aslında güldüğümüzde yani neler çektiğimizi bilemeyiz sadece sadece etrafımdakiler güldüğüm yüzü görür
Ayy canımm düşünmen yeter teşekkürlerYakın olaydın hemen getirirdim
Kız Fatmazel ben de Matmazel sen de buraya gelsene tanışalımBenim derdimi dinleyen benim için üzülen benimle beraber sevinen urada tanıdığın meleğim bir tanecik arkadaşım yoldaşım iyi ki burada seni tanımışımFatmazell
Ay bu cok güzel olduuuKız Fatmazel ben de Matmazel sen de buraya gelsene tanışalım
Ya bu çok güzel olmuş gerçektenKız Fatmazel ben de Matmazel sen de buraya gelsene tanışalım
Ay akşam oldu ama ben de söyleyeyimAkşama ne yemek yapıyorsunuz bize de fikir olsun
Batı Karadeniz turu yapmıştık, Zonguldak çok güzel bir şehir gerçekten. Tekrar gitmek isterim.Evet canım Zonguldak sen neredesin