- 20 Ekim 2014
- 871
- 695
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Evet neşeli esprili biriyim ben de normalde ama yaşananlar işte kısmet. Aktif olursak güzel zaman geçiririz benceeAynen ya normalde gülmeyi kahkaha atmayı çok seven biriydim ama çevremde kimse bırakmadım bu bebek olayı yüzünden bari burda birbirimizi güldürelim
hahahah ben de aynı durumdayım dilim şişti arkadaşlar bi müsaade edinSayfaya bakanlar bu yeni gelen icrimed de ne çok konuşmuş demesinler Ay kimseyle konusmamaktan içim şişti
Âmin, teşekkürler. Sağlıkla ve hayırla büyüsünler inşallah kuzucuklarımızHoşbuldum
Hoşbuldum, aa ne güzel sağlıkla büyüsün
Hoşbulduk teşekkürler
Kız konuş konuşSayfaya bakanlar bu yeni gelen icrimed de ne çok konuşmuş demesinler Ay kimseyle konusmamaktan içim şişti
Allah herkesin maddi manevi sıkıntılarını gidersin inş. Hoş buldukHayırlı akşamlar herkese. Yeni gelenler sizler de hoşgeldiniz. Umarım Rabbim sizlere de evlât nasip eder. Dileyen isteyen kim varsa herkesin kucağını doldursun inşallah RabbimHayırlısı ile..
Âmin, inşallahAllah herkesin maddi manevi sıkıntılarını gidersin inş. Hoş bulduk
Vallahi kuzum Ben 8 yıldır izmir'deyim hani İzmirli değilim O yüzden de almak ta da ben herkesin kendini yöresine göreİzmir damak tadı nasıldır canım nasıl yemekler seversinizEcemhasan35677
Zonguldak 'in neresindensin canim sen ?Vallahi kuzum Ben 8 yıldır izmir'deyim hani İzmirli değilim O yüzden de almak ta da ben herkesin kendini yöresine göre
Canım ben Zonguldak Çatalağzı na doğdum bir süre sonra Ereğli'de yaşadı m Ereğli kız yetiştirme yurdunda büyüdüm daha doğrusu f diyelimZonguldak 'in neresindensin canim sen ?
Himm anladım canım sen de hayatı zor gecmis güçlü insanlardansın anlasilanCanım ben Zonguldak Çatalağzı na doğdum bir süre sonra Ereğli'de yaşadı m Ereğli kız yetiştirme yurdunda büyüdüm daha doğrusu f diyelim
Zor zor geçmiş diyorsun evet doğru annem bazen hala da geçmemiş oluyor neyse çok şükür diyorum geçiyorumHimm anladım canım sen de hayatı zor gecmis güçlü insanlardansın anlasilan
Fasulyeye gore değişir canım ben 12de isladim hemen şişiyor ama sanki geç oldu senin için:)Ay benim de canım kuru fasülye istiyorduIslasam artık geç olur sanırım
Evet canım Zonguldak sen neredesinOo Zonguldak mı bize baya uzak ama güzel şehir ya