- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Tşk ederim İnşallahİnşallah, Rabbim hayırlısını versin. En kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim İnşallahİnşallah, Rabbim hayırlısını versin. En kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
Oyy inşallah en güzel şekilde ve sağlıkla, hayırlı bir evladın olsun.Evet Rabbim hayırlısıyla nasip ederse bu ay düşünüyoruz iki defa bebeğimi kaybettim 3 ay korunma vermişti doktorum süremiz bitti miniğim hayırlı zamanda gelir inşallah
kuzum benm Allah'ım gönlüne göre versin inşallah sağlıkla sıhhatli bir evlat versin inşallahEvet Rabbim hayırlısıyla nasip ederse bu ay düşünüyoruz iki defa bebeğimi kaybettim 3 ay korunma vermişti doktorum süremiz bitti miniğim hayırlı zamanda gelir inşallah
Hoşgeldin aramızaHerkese merhaba ben de katılmak istedim aranıza 29 yaşındayım, evleneli 6 sene olacak. 21 aylık bir kızım var. şu an İstanbul’da yaşıyoruz ancak nisan-mayıs gibi İzmir’e taşınacağız.
Ahhhhh canım benim hoş geldin aramıza Allah gönlüne göre versin inşallah hiç üzülme bitanem bende 9 yıllık evliyim ve yok hiç üzülmüyorumKan çekti sanirim beni bu topige Ecemhasan35677 ben de Zonguldakliyim:)
8 yıllık evli 5kez transfer bile olamayan tup bebek denemesi yapmış yorulmuş 31yasinda biriyim.Ruh yasimi sormayın:)
Öğretmenim,kitap okumaya ve temizlik yapmaya verdim kendimi çocuk olmayınca.
Beni de aranıza alırsanız sevinirim :) :)
Hosbuldum Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin eşim için üzülüyorum ben alıştım sanirim bu duruma da nasip... Çok sıcak geldin bana ben ki kolay kolay kimseye ısınamam samimi geldin tanımadan bile :)Ahhhhh canım benim hoş geldin aramıza Allah gönlüne göre versin inşallah hiç üzülme bitanem bende 9 yıllık evliyim ve yok hiç üzülmüyorum
Allah razı olsun canım kan çekiyor ondandır hoşgeldin aramıza geneHosbuldum Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin eşim için üzülüyorum ben alıştım sanirim bu duruma da nasip... Çok sıcak geldin bana ben ki kolay kolay kimseye ısınamam samimi geldin tanımadan bile :)
Allah razı olsun canım kan çekiyor ondandır hoşgeldin aramıza gene
Zonguldak neresinde otuyorsun cnm
Hoşgeldin Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin inşallahKan çekti sanirim beni bu topige Ecemhasan35677 ben de Zonguldakliyim:)
8 yıllık evli 5kez transfer bile olamayan tup bebek denemesi yapmış yorulmuş 31yasinda biriyim.Ruh yasimi sormayın:)
HoşbuldumMrba Hoş geldin
Hoşbuldum, aa ne güzel sağlıkla büyüsünMerhaba hoşgeldin Benim de 20 aylık bir kızım var
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldin aramıza
İnşallah çok tşk ederimOyy inşallah en güzel şekilde ve sağlıkla, hayırlı bir evladın olsun.
Amin inşallahh Rabbim İsteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinA
kuzum benm Allah'ım gönlüne göre versin inşallah sağlıkla sıhhatli bir evlat versin inşallah
Zonguldak'tan çıkalı yıllar oldu canım Ereğli evlenince maalesef ayrıldım ordanZonguldak neresinde otuyorsun cnm
Cok teşekkür ederim hos buldumHoşgeldin Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin inşallah
Mrba Hoş geldinKan çekti sanirim beni bu topige Ecemhasan35677 ben de Zonguldakliyim:)
Mrb hoş buldumMrba Hoş geldin
Kıyamam bende 8 yıldır ayriyim bilirimZonguldak'tan çıkalı yıllar oldu canım Ereğli evlenince maalesef ayrıldım ordan
Hep kocaların yüzündenKıyamam bende 8 yıldır ayriyim bilirim