- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Günaydınnn bugün havadan dolayı mıdır bilmem, hiçbir şey yapasım yok bir değişiğim panda gibi yatıp yuvarlanmak istiyorumGünaydın kizcelerim nasılsınız bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn bugün havadan dolayı mıdır bilmem, hiçbir şey yapasım yok bir değişiğim panda gibi yatıp yuvarlanmak istiyorumGünaydın kizcelerim nasılsınız bakalım
Aralık demişim yaa hem yorgunluk hemde diyetteyim31 Ocak demek istedin galiba İnşallah önemli bir şey yoktur.
Aynen bende öle ama işteyim calisyorum yorgunumGünaydınnn bugün havadan dolayı mıdır bilmem, hiçbir şey yapasım yok bir değişiğim panda gibi yatıp yuvarlanmak istiyorum
Allah kolaylık versin canım. Benim de evde yemeğim falan var, aslında yuvarlanabilirim ama keyfim de yok nedense bugün. Bu kasvetli havaları sevmiyorum ya hep ondan oluyor.Aynen bende öle ama işteyim calisyorum yorgunum
Yat kız dinlen yemeğinde varmış al kahveni missss gbiAllah kolaylık versin canım. Benim de evde yemeğim falan var, aslında yuvarlanabilirim ama keyfim de yok nedense bugün. Bu kasvetli havaları sevmiyorum ya hep ondan oluyor.
Allah kolaylık versin inşallahAralık demişim yaa hem yorgunluk hemde diyetteyim
Aminnn Allah razı olsun canım benimAllah kolaylık versin inşallah
Dimi yahu hakkımdır yatıyom işte banane, reglim zatenYat kız dinlen yemeğinde varmış al kahveni missss gbi
Oooohhh yat gariiiii en güzel en doğal hakkınDimi yahu hakkımdır yatıyom işte banane, reglim zaten
Ayy bende ondanDimi yahu hakkımdır yatıyom işte banane, reglim zaten
Bende aynı durumdayım uzanıyormAyy bende ondan
Ayy bende ondan
Bizimle beraber yumurtalıklarımız da tanışmış olabilir mi bu ne tesadüfBende aynı durumdayım uzanıyorm
Bimem olabilir yumurtalıklar bu ay bizi sevindirir İnşallahBizimle beraber yumurtalıklarımız da tanışmış olabilir mi bu ne tesadüf
Bebiş mi istiyorsun Allah gönlüne göre versin canımBimem olabilir yumurtalıklar bu ay bizi sevindirir İnşallah
Evet Rabbim hayırlısıyla nasip ederse bu ay düşünüyoruz iki defa bebeğimi kaybettim 3 ay korunma vermişti doktorum süremiz bitti miniğim hayırlı zamanda gelir inşallahBebiş mi istiyorsun Allah gönlüne göre versin canım
Mrba Hoş geldinHerkese merhaba ben de katılmak istedim aranıza 29 yaşındayım, evleneli 6 sene olacak. 21 aylık bir kızım var. şu an İstanbul’da yaşıyoruz ancak nisan-mayıs gibi İzmir’e taşınacağız.
Bizimle beraber yumurtalıklarımız da tanışmış olabilir mi bu ne tesadüf
İnşallah, Rabbim hayırlısını versin. En kısa zamanda kucağını doldursun inşallahEvet Rabbim hayırlısıyla nasip ederse bu ay düşünüyoruz iki defa bebeğimi kaybettim 3 ay korunma vermişti doktorum süremiz bitti miniğim hayırlı zamanda gelir inşallah
Merhaba hoşgeldin Benim de 20 aylık bir kızım varHerkese merhaba ben de katılmak istedim aranıza 29 yaşındayım, evleneli 6 sene olacak. 21 aylık bir kızım var. şu an İstanbul’da yaşıyoruz ancak nisan-mayıs gibi İzmir’e taşınacağız.