Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

üsküdarın neresi :) maltepenin neresi :) maltepeden sonra gop sen iyi alışmışsın yine :) şaka bir yana da doyduğun yer meselesi işte. aslına bakarsan bende istanbulda yaşamaktan bıktım artık başka bir yerde yaşama fikri bana da çok hoş geliyor :)
Üsküdar sahile 5 dakikacık mesafedeydik, Zeynep Kamil'e yakın diyeyim bilirsiniz. Maltepe-İdealtepe. Her canım sıkıldığında deniz kenarında oturur atardım sıkıntımı, burada park bulmak bile zor🙄 ama dediğiniz gibi doyduğun yer meselesi, bir de evin içinde eşle mutlu olunca insan tolere ediyor çevreyi.☺️

Üsküdar sahile 5 dakikacık mesafedeydik, Zeynep Kamil'e yakın diyeyim bilirsiniz. Maltepe-İdealtepe. Her canım sıkıldığında deniz kenarında oturur atardım sıkıntımı, burada park bulmak bile zor🙄 ama dediğiniz gibi doyduğun yer meselesi, bir de evin içinde eşle mutlu olunca insan tolere ediyor çevreyi.☺️
çok doğru mutlu olduktan sonra idare edicez napalım. Allah tez zamanda kurtarsın diyelim :)

Ahhhh kuzum benim ben kimsesizim aslında annem 3yasindaykdn olmuş hatırlamıyorum babam ise ben iki aylıkken terk etmiş ablam abilerim kardeşlerim istemediler başka anneden olduğum için yuvada yurtta büyüdüm ama çok şükür iyki buyumusum iş sahibi oldum hiç üzülme herşey imtihan sende bunları atlatırsın geçmeyecek hiç birşey yok senden önemli degil hiç bir şey unutma ilk önce can sonra canan sen iyi olmsan eğer cananda olmaz
ahh ahh ALLAH rahmet eylesin anneciğine canım amin o babanı da ALLAH bildiği gibi yapsın herkes anne baba olamıyor inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizi seven sayan bizler de inşallah iyi anne oluruz amin umarım eşin sana iyidir kuzum evet insanın işinin olması çok önemli ben çok savaştım ama nasip içimde uhte kalan br durum ama artık kabullendim..

Aynen öyle canım derdimizi sikintimizi burda paylaşırız unutturuz destek olalım 🤗 kafamız dağılsın diye açtım ✊💪😍
zor süreç moral çok önemli ilk tüp bebek mi aman aman çok kişiye de tedavi gördüğünüzü söylemeyin kafanızı çok şişiriyorlar nasipse bayram sonrası ben de 3. tüp bebeğe başlayacağız

zor süreç moral çok önemli ilk tüp bebek mi aman aman çok kişiye de tedavi gördüğünüzü söylemeyin kafanızı çok şişiriyorlar nasipse bayram sonrası ben de 3. tüp bebeğe başlayacağız
Allah hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Dualarım sizinle...🌸

ahh ahh ALLAH rahmet eylesin anneciğine canım amin o babanı da ALLAH bildiği gibi yapsın herkes anne baba olamıyor inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizi seven sayan bizler de inşallah iyi anne oluruz amin umarım eşin sana iyidir kuzum evet insanın işinin olması çok önemli ben çok savaştım ama nasip içimde uhte kalan br durum ama artık kabullendim..
Allah razı olsun canım benim 🥰 Allah gönlüne göre versin inşallah hiç bir zaman umudunu kaybetme sen güçlüsün ki Allah'ım sana bunlarla siniyor sevdiği kullusun onu düşün ve en güzel mutllugu yasacaksin kuzum 🤲🧿💜

X