Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Üsküdar sahile 5 dakikacık mesafedeydik, Zeynep Kamil'e yakın diyeyim bilirsiniz. Maltepe-İdealtepe. Her canım sıkıldığında deniz kenarında oturur atardım sıkıntımı, burada park bulmak bile zor ama dediğiniz gibi doyduğun yer meselesi, bir de evin içinde eşle mutlu olunca insan tolere ediyor çevreyi.

çok doğru mutlu olduktan sonra idare edicez napalım. Allah tez zamanda kurtarsın diyelim :)

ahh ahh ALLAH rahmet eylesin anneciğine canım amin o babanı da ALLAH bildiği gibi yapsın herkes anne baba olamıyor inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizi seven sayan bizler de inşallah iyi anne oluruz amin umarım eşin sana iyidir kuzum evet insanın işinin olması çok önemli ben çok savaştım ama nasip içimde uhte kalan br durum ama artık kabullendim..

çiçeği burnunda evli:) ALLAH mutlu mesut etsin amin

Aynen öyle canım derdimizi sikintimizi burda paylaşırız unutturuz destek olalım kafamız dağılsın diye açtım
zor süreç moral çok önemli ilk tüp bebek mi aman aman çok kişiye de tedavi gördüğünüzü söylemeyin kafanızı çok şişiriyorlar nasipse bayram sonrası ben de 3. tüp bebeğe başlayacağız

Allah hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Dualarım sizinle...

Allah razı olsun canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah hiç bir zaman umudunu kaybetme sen güçlüsün ki Allah'ım sana bunlarla siniyor sevdiği kullusun onu düşün ve en güzel mutllugu yasacaksin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…