- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Üsküdar sahile 5 dakikacık mesafedeydik, Zeynep Kamil'e yakın diyeyim bilirsiniz. Maltepe-İdealtepe. Her canım sıkıldığında deniz kenarında oturur atardım sıkıntımı, burada park bulmak bile zorüsküdarın neresi :) maltepenin neresi :) maltepeden sonra gop sen iyi alışmışsın yine :) şaka bir yana da doyduğun yer meselesi işte. aslına bakarsan bende istanbulda yaşamaktan bıktım artık başka bir yerde yaşama fikri bana da çok hoş geliyor :)
çok doğru mutlu olduktan sonra idare edicez napalım. Allah tez zamanda kurtarsın diyelim :)Üsküdar sahile 5 dakikacık mesafedeydik, Zeynep Kamil'e yakın diyeyim bilirsiniz. Maltepe-İdealtepe. Her canım sıkıldığında deniz kenarında oturur atardım sıkıntımı, burada park bulmak bile zorama dediğiniz gibi doyduğun yer meselesi, bir de evin içinde eşle mutlu olunca insan tolere ediyor çevreyi.
Öyle tabi ki. Amin, inşallahçok doğru mutlu olduktan sonra idare edicez napalım. Allah tez zamanda kurtarsın diyelim :)
aminnn inşallahÖyle tabi ki. Amin, inşallahAllah gönlümüze göre versin hepimizin
ahh ahh ALLAH rahmet eylesin anneciğine canım amin o babanı da ALLAH bildiği gibi yapsın herkes anne baba olamıyor inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizi seven sayan bizler de inşallah iyi anne oluruz amin umarım eşin sana iyidir kuzum evet insanın işinin olması çok önemli ben çok savaştım ama nasip içimde uhte kalan br durum ama artık kabullendim..Ahhhh kuzum benim ben kimsesizim aslında annem 3yasindaykdn olmuş hatırlamıyorum babam ise ben iki aylıkken terk etmiş ablam abilerim kardeşlerim istemediler başka anneden olduğum için yuvada yurtta büyüdüm ama çok şükür iyki buyumusum iş sahibi oldum hiç üzülme herşey imtihan sende bunları atlatırsın geçmeyecek hiç birşey yok senden önemli degil hiç bir şey unutma ilk önce can sonra canan sen iyi olmsan eğer cananda olmaz
çiçeği burnunda evli:) ALLAH mutlu mesut etsin aminMerhabaaa, cidden çok tatlı bir konu olmuş ben de geldim
26 yaşındayım, bu sene 27 olacağım. Öğretmenim ama şu an çalışmıyorum, alanım dışında bir işe başlamak üzereyim. İstanbul'dayım, 5 aylık evliyim.
zor süreç moral çok önemli ilk tüp bebek mi aman aman çok kişiye de tedavi gördüğünüzü söylemeyin kafanızı çok şişiriyorlar nasipse bayram sonrası ben de 3. tüp bebeğe başlayacağızAynen öyle canım derdimizi sikintimizi burda paylaşırız unutturuz destek olalımkafamız dağılsın diye açtım
Eveet, öyleyimçiçeği burnunda evli:) ALLAH mutlu mesut etsin amin
Allah hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Dualarım sizinle...zor süreç moral çok önemli ilk tüp bebek mi aman aman çok kişiye de tedavi gördüğünüzü söylemeyin kafanızı çok şişiriyorlar nasipse bayram sonrası ben de 3. tüp bebeğe başlayacağız
Allah razı olsun canım benimahh ahh ALLAH rahmet eylesin anneciğine canım amin o babanı da ALLAH bildiği gibi yapsın herkes anne baba olamıyor inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizi seven sayan bizler de inşallah iyi anne oluruz amin umarım eşin sana iyidir kuzum evet insanın işinin olması çok önemli ben çok savaştım ama nasip içimde uhte kalan br durum ama artık kabullendim..
Benim de babam Zonguldak'lı ama ben hiç Zonguldak'lı sayamıyorum kendimiBenim adım Hatice İzmir'de yaşıyorum memurum 29 yaşındayım 8 senedir İzmir'de yaşıyorum Zonguldakliyim aslen 9 senelik evliyim
İyi çok şükür sen nasılsın?Günaydın kizcelerim nasılsınız bakalım
Çok şükür iyiyim de işte uykusuzluk çeken bir de uyuşma var sağ tarafımda komple onunla uğraşıyorum iş güç sen nasılsın cnmİyi çok şükür sen nasılsın?
Olsun sende bir yanın ZonguldakBenim de babam Zonguldak'lı ama ben hiç Zonguldak'lı sayamıyorum kendimiİzmir'de doğdum Fethiye'de (Muğla) büyüdüm
AynenOlsun sende bir yanın Zonguldak
Hadi ya geçmiş olsun...Çok şükür iyiyim de işte uykusuzluk çeken bir de uyuşma var sağ tarafımda komple onunla uğraşıyorum iş güç sen nasılsın cnm
Saol cnm benimHadi ya geçmiş olsun...
31 Ocak demek istedin galibaSaol cnm benimAllah razı olsun randevu aldım 31 Aralık verdi nöroloji
Anladım canım maşallahBenim adım Hatice İzmir'de yaşıyorum memurum 29 yaşındayım 8 senedir İzmir'de yaşıyorum Zonguldakliyim aslen 9 senelik evliyim