- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- Konu Sahibi Tatlianne20
Eşimle yemek yedik, birazdan k.valideye gideceğiz görümcem geldi de bu sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzm hoşgeldin bekleriz herzamn insallh cosar buralarHayırlı olsun canım, güzel olmuş burası , şenliği severim ben T Tatlianne20
Hadi bakalımSağol kuzm hoşgeldin bekleriz herzamn insallh cosar buralar
Guzel aile tablo: )))hep bole olursunuz insallhEşimle yemek yedik, birazdan k.valideye gideceğiz görümcem geldi de bu sabah
Ballımmmm iyi yapmışsınnnn bu topiği açarakAnaaa hamileymişsin yeni öğreniom bakkkkNe ara hamile olduğunu söledin kız senn ben duymadım keleselam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisim stres yapmayın banahadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.
Sağol canım, Allah herkese nasip etsin. 3 görümcem var hepsi benden küçük, eşim en büyükleri :) sağolsunlar hepsi abla gibi sever beni.Guzel aile tablo: )))hep bole olursunuz insallh
Uyan uyan güzel uyan 3 4 gün oldu öğreneli sağol bebisim sen görmeyon beni tabeqqBallımmmm iyi yapmışsınnnn bu topiği açarakAnaaa hamileymişsin yeni öğreniom bakkkkNe ara hamile olduğunu söledin kız senn ben duymadım kele
Sağol kuzm hoşgeldinHayirli olsun topigin T Tatlianne20
HosbuldukkkSağol kuzm hoşgeldin
Nasılsın canım naptin bakalim bugünHosbuldukkk
Masallaj kuzm benim görümce yokda 3 elti olacak daha bekarlar en büyüğü benimkiSağol canım, Allah herkese nasip etsin. 3 görümcem var hepsi benden küçük, eşim en büyükleri :) sağolsunlar hepsi abla gibi sever beni.
Iyiyimmmm kizim biraz daha iyi oldugu icinnnNasılsın canım naptin bakalim bugün
Iyiyim canim sen nasilsin ? Hayır duzelmedi sürükluyoruz bakalim nereye kadar gidecek :)Canim sen nasilsin bi ara problemlerin vardi duzeltinmi esinle :)
Bende gitmedim daha doktora biraz bekliycem bi aksilik yok canım şükürIyiyimmmm kizim biraz daha iyi oldugu icinnn
Sen nasilsin nasil gidiyo bakalimmm
Idare eder cok sukur.Iyiyim canim sen nasilsin ? Hayır duzelmedi sürükluyoruz bakalim nereye kadar gidecek :)
Hayirdir kuzm.Iyiyim canim sen nasilsin ? Hayır duzelmedi sürükluyoruz bakalim nereye kadar gidecek :)