- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.061
Ne o kiz napiyon bakem
Allah rahatlik versin uyku geldi kaç hemen uyiGözler durmuyo iyi geceler kizlar
Hosbuldum tatlım. Bu ara çok yoğunum, yazamadım buraya. Tam yatacaktim yazistiginizi görünce selam vereyim dedimHoşgeldin kuzum
Allah kolaylık versin hepsi bir olacak degil yorma canına yazık kaç sene seninki de evlilikKizlar aslnda gun icinde okadr cok kosturuyormki yarinki rutinim kahvalti yapilack ev temizlenecek yemek yapılacak mutfak dolaplri silinck erteledim onu ve bunlar 2ye kadr halledilck cnku ise gitcem
Teşekkür ederim balim napiyon nasılsın ugramadin bayadirHosbuldum tatlım. Bu ara çok yoğunum, yazamadım buraya. Tam yatacaktim yazistiginizi görünce selam vereyim dedim
Hamile oldugumu bilseler düşün yani:))Super olmus nekadr dusunceliler
2bucuk senelik evliyim bebis olmuyor inatci biraz hayrlsi dedm aynen kendi canima ediyorum ama yenegi halletmem lazm tenizlik ertelendkce her yer pis gbi geliyor ozellikle mutfak dolaplarm esime yaptrrm belki:))) kizlar ben uyuyorum yazarsnz gorurum yarnAllah kolaylık versin hepsi bir olacak degil yorma canına yazık kaç sene seninki de evlilik
Nerde oturuyordn cnm ankrami oyle arkdslk kalmadi sanslisinHamile oldugumu bilseler düşün yani:))
İyi sayılırım canım, pazartesi'den beri hastanelerde uğraşıyorum. Tüp bebek tedavisine başladık bir sürü tahlil test vs onları yaptırıyoruz. Öyle yani, sen nasılsınTeşekkür ederim balim napiyon nasılsın ugramadin bayadir
Tamm canım dikkat et allaha emanet ol üzülme mucizen gelir birgun2bucuk senelik evliyim bebis olmuyor inatci biraz hayrlsi dedm aynen kendi canima ediyorum ama yenegi halletmem lazm tenizlik ertelendkce her yer pis gbi geliyor ozellikle mutfak dolaplarm esime yaptrrm belki:))) kizlar ben uyuyorum yazarsnz gorurum yarn
Aileler ankarada karabük ben memlekete tasindik eşiminNerde oturuyordn cnm ankrami oyle arkdslk kalmadi sanslisin
Oh maşallah inşallah seninde bu yıl duyarız haberini hadi hayırlısı bende ıyiym bugün gittim 5 haftalikmis öğrendim pirtilasma olabilir diye kan verdim pazarteside sonuç bakacamİyi sayılırım canım, pazartesi'den beri hastanelerde uğraşıyorum. Tüp bebek tedavisine başladık bir sürü tahlil test vs onları yaptırıyoruz. Öyle yani, sen nasılsın
Minnakına iyi bak canım sağlıkla kucağına al inşaallah, belki sana yetisirim bakalım.Oh maşallah inşallah seninde bu yıl duyarız haberini hadi hayırlısı bende ıyiym bugün gittim 5 haftalikmis öğrendim pirtilasma olabilir diye kan verdim pazarteside sonuç bakacam
Inşallah canım hadi hayırlısı bekliyom hayırlı haberiniMinnakına iyi bak canım sağlıkla kucağına al inşaallah, belki sana yetisirim bakalım.
Ne o kiz napiyon bakem
Yaa allah kolaylık versin Kuzm yoruluyon demi bende uyuyabilsem nefes tıkanıyor daraliyom kuzmoğlumu beklyorum
Oyunu bitse uyutcam