- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 34
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.021
Buyurmam cok pis darildimSizi gidi sizi
Aa estağfurullah olurmu hiç af buyuur: ))
Bak bak bakkl
Belki canım ceker aaaaKaramel resimleri bulup paylassin burdaUnutmaz Artik
Du bakam bulcaz bişey:))))Bak bak bakklcekerim cezamı verin
Yaa ama hamile asererse bulamazsa karamelKaramel resimleri bulup paylassim burda
Iyi cnmm gece gece cnm islak kek cekti isten geldim onlari yPtm bide kisir corek yatcm brazdn senP pembehayaller06 gel bakem nabersin
Anam ne hamaratsin maşallahI
Iyi cnmm gece gece cnm islak kek cekti isten geldim onlari yPtm bide kisir corek yatcm brazdn sen
Bende midebulaniyor ıslak kek derken cekti canım ama yaparım inşallah yarın uyuyamioz takılıyoruz burda arkadaslarlaI
Iyi cnmm gece gece cnm islak kek cekti isten geldim onlari yPtm bide kisir corek yatcm brazdn sen
Yeterki cnm ceksin usenmem :) bide hasta olmayim daha abartip sarma saracaktm artk uyumam gerektgni hatirladm :) kiz cnm asiri cekiyor napym aklmda kalrAnam ne hamaratsin maşallah
Evetttttt
Maşallah yaa ben hayatta bu saatte bişey yapmam tembelim ben:))Yeterki cnm ceksin usenmem :) bide hasta olmayim daha abartip sarma saracaktm artk uyumam gerektgni hatirladm :) kiz cnm asiri cekiyor napym aklmda kalr
Keske demeseydim ah bu cenem senin hamislik nsl gidiyr kac senelik evlydin sen cnmBende midebulaniyor ıslak kek derken cekti canım ama yaparım inşallah yarın uyuyamioz takılıyoruz burda arkadaslarla
Maşallah yaa ben hayatta bu saatte bişey yapmam tembelim ben:))
Ellerine sağlık