- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.041
Olsun kız şaka daha dur ilk aylar hic çekmiyor 4 sene olacak evlilik canımKeske demeseydim ah bu cenem senin hamislik nsl gidiyr kac senelik evlydin sen cnm
Ay Sağol biraz gaddar çıktın ama olsun sevdim sizii
Bana gündüz ne isterseniz deyin yaparim ama 8den sonra yok pil bitiyorBen de usenmem yaparim gecen canim cekti Tart yaptim valla.
Saolcnm bide rezilligime bakin kabartma tozu yok 12 ye dogru yapmaya basladimmm baktim kabartma tozu yok bizim en altta oturan komsuyu aradim karsidakilerle pek aramiz yok sonra oda.evde yokmus dediki" ben karsi komsumu arayim asansore koysun "( onun karsi komsusuylada hic bir mrbligimiz yok ) nyse asansre koydu oyle.yptim:) esimde sen delirms olmalisin diyo kizlar zaten kilo almisim yas genc ama yinede dikkt etmem lazm sanki ekmege dusuyorm.birazMaşallah yaa ben hayatta bu saatte bişey yapmam tembelim ben:))
Ellerine sağlık
Mssallh daha uzun senelere inşOlsun kız şaka daha dur ilk aylar hic çekmiyor 4 sene olacak evlilik canım
Sa
Saolcnm bide rezilligime bakin kabartma tozu yok 12 ye dogru yapmaya basladimmm baktim kabartma tozu yok bizim en altta oturan komsuyu aradim karsidakilerle pek aramiz yok sonra oda.evde yokmus dediki" ben karsi komsumu arayim asansore koysun "( onun karsi komsusuylada hic bir mrbligimiz yok ) nyse asansre koydu oyle.yptim:) esimde sen delirms olmalisin diyo kizlar zaten kilo almisim yas genc ama yinede dikkt etmem lazm sanki ekmege dusuyorm.biraz
Canin istiyoken yapabiliyoken yap canim afiyet bal olsun inşallah:*Sa
Saolcnm bide rezilligime bakin kabartma tozu yok 12 ye dogru yapmaya basladimmm baktim kabartma tozu yok bizim en altta oturan komsuyu aradim karsidakilerle pek aramiz yok sonra oda.evde yokmus dediki" ben karsi komsumu arayim asansore koysun "( onun karsi komsusuylada hic bir mrbligimiz yok ) nyse asansre koydu oyle.yptim:) esimde sen delirms olmalisin diyo kizlar zaten kilo almisim yas genc ama yinede dikkt etmem lazm sanki ekmege dusuyorm.biraz
Bidee gecenin yarisi :) kadini hic tanimiyorm saolsn diger komsum ben 2 senedir burda otruyorm pek komsu bilmem kiz sizde oyle yapin kolay oluyorBu kafayi sevdim canim asansorle kabartma tozu
Dikkat et canım ama marifet güzel istiyorken yap çocuk varmi sendeSa
Demokraside careler tükenmez diye bunu anlatmislar valla bende sevdim:)Bu kafayi sevdim canim asansorle kabartma tozu
Benin de çevre çok iyi 3 katli mahalle asansör yok mahallemde ama güzel köy gibiBidee gecenin yarisi :) kadini hic tanimiyorm saolsn diger komsum ben 2 senedir burda otruyorm pek komsu bilmem kiz sizde oyle yapin kolay oluyor
Aynen cbm hersey saglikta guzelllCanin istiyoken yapabiliyoken yap canim afiyet bal olsun inşallah:*
Hoşgeldin kuzumSelam kızçeler
Hangi sehir yok ya apartmn katlrnda konsuculk kalmamis ustekiler genc ama onlrda calisiyor bide calisinca zor evin herzmn duzenli olmuyor cagiramiyosnBenin de çevre çok iyi 3 katli mahalle asansör yok mahallemde ama güzel köy gibi
Malesef onun icin ugrasiyormDikkat et canım ama marifet güzel istiyorken yap çocuk varmi sende
Aynen hehehe o kek yapilacak!!!@!Demokraside careler tükenmez diye bunu anlatmislar valla bende sevdim:)
Ben hep annem gibi teyzeler arkadaş gibi cikmazsam merak ederler daha kimseye demedim hamileliği altimdaki dün bisiler yapmis getirdi bide açtım yapamiyordim dua ediyom üşüttüm deidn ilac gibi geldiHangi sehir yok ya apartmn katlrnda konsuculk kalmamis ustekiler genc ama onlrda calisiyor bide calisinca zor evin herzmn duzenli olmuyor cagiramiyosn