- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Yoo hayır memleketten başka bir yerdeyiz.Uzakta onun ailesi de benim ailemde.Biz eşimle ikimiziz sadece
Bugün az iyi Bi geçiyor bir tekrarlıyor.Eskiye göre iyi şükür ya :)) İştshım artıyor artık.Nasil oldu canim bulantin??
Allah yardım etsin çok zor oluyor uzakta olmakAynen uzağım maaleseffff
Genellikle evlilikle uzaklaşmış oluyoruz aileden senin de öyle mi.Bende uzak aile
Okul ve hamilelik nasıl zor oluyor mu e bide ev işleri var. Allah kolaylık versinEvet cnm
Allah yardım etsin çok zor oluyor uzakta olmak
Hayırlı akşamlar kizlar
Aslinda bununds kötü yani var. Bulunduğun şehir de iki taraftan birileri olacak bence . Tabu bazen sartlar degisiyor mecbur kaliyorsun daYoo hayır memleketten başka bir yerdeyiz.Uzakta onun ailesi de benim ailemde.Biz eşimle ikimiziz sadece
Oluyor amin...Okul ve hamilelik nasıl zor oluyor mu e bide ev işleri var. Allah kolaylık versin
Sağol canım napiyonHayirli aksamlar canim
Halinin üzerine cikanmiOluyor amin...
Kızlar lastikli hali örtüsü aldım ama çok kayıyor.
Ne yapabilirim ki ona.
AnlamadımHalinin üzerine cikanmi
Canim ben biyerdede gördüm kayiyo kendim kullanmadim ama hiçAnlamadım
Halıya geçiriyosn lastikleri var dört kenarında.
Ama çok sorunlu.
Yok Can'ım biz hiç istemiyoruz kimseyi eşimle sevgili gibi 4 yıl geçirdik.Ansızın evimize gelen olmadı.İnşsllah çocuktan sonra evli olduğumuzu anlıcaz artık:)Aslinda bununds kötü yani var. Bulunduğun şehir de iki taraftan birileri olacak bence . Tabu bazen sartlar degisiyor mecbur kaliyorsun da
Sağol canım napiyon
Oh maşallah atar ıyidir Kuzm arada bende bulantilar başladıCay iciyorum canim biraz atar yaptim sonra kendime geldim
Oh maşallah atar ıyidir Kuzm arada bende bulantilar başladı
Sağol kuzm vallhi razıyım tek sag salim tutunsun bunlar tatli şeyler gibi artıkCanim benim adet doneminde bile bulantim oluyor biraz hamilelegi dusunemiyorum bir bebek dunyaya getirmek ne kadar emek.
Buyutmesi ayri emek annelik tek emekli olunmayan meslek omur boyu suruyor.
Allah yardimcin olsun