- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Ayyyyyyyy bendeeeeeeeeeeeAyy ben ben bennnakşama kadar oğlumla yalniz takılıyoruz evde. Arada bi kayinvalidem geliyor o da çok sık değil zaten. Eşim ailesiyle görüşmüyor. Benimkiler de izmirde yaşıyor ben hepsinden uzaktayım
Ayy ben ben bennnakşama kadar oğlumla yalniz takılıyoruz evde. Arada bi kayinvalidem geliyor o da çok sık değil zaten. Eşim ailesiyle görüşmüyor. Benimkiler de izmirde yaşıyor ben hepsinden uzaktayım
Tatildyken oyleydim.
Kaynanam vardı sagolau hasta iken bile gelmezdi bu tarafa.
Dün komşusuna gitmiş yağmurda çamurda oturmaya..
Komşularla iletişime geçmedim zaten.
Kendini yabancı hissediyorsan,bir de gözle görülür kültür farkı düşünce farkı varsa alışman çok çok zor oluyor arkadaşımm :/Benim burda komşu ararsan çok ama insan ararsan pek yok. 3 yılı geçti hala sevemedim gitti insanları da yaşadığım yeri de. Bide hep yaşlılar ya kafa dengi bulmak zor. Bende akşama kadar elimde telefonla izmirdeki arkadaşlarımla ailemle görüşüyorum o şekilde geçiyor biraz sıkıntı. E bide çocuk olunca zaman akıp gidiyor
Benim burda komşu ararsan çok ama insan ararsan pek yok. 3 yılı geçti hala sevemedim gitti insanları da yaşadığım yeri de. Bide hep yaşlılar ya kafa dengi bulmak zor. Bende akşama kadar elimde telefonla izmirdeki arkadaşlarımla ailemle görüşüyorum o şekilde geçiyor biraz sıkıntı. E bide çocuk olunca zaman akıp gidiyor
Öğrenci misin :)Aynen öyle..
Okula falan gidiyorumda zaman geciyor
Kültür farkı çok fazla canım. Ya herşeye ayıp gözüyle bakıyorlar aşırı dedikodu var ben de kendimi geri çektim o yüzdenKendini yabancı hissediyorsan,bir de gözle görülür kültür farkı düşünce farkı varsa alışman çok çok zor oluyor arkadaşımm :/
Böyle olunca da işte yapayalniz kaliyoruz.Kültür farkı çok fazla canım. Ya herşeye ayıp gözüyle bakıyorlar aşırı dedikodu var ben de kendimi geri çektim o yüzden
Böyle olunca da işte yapayalniz kaliyoruz.
Öğrenci misin :)
hoşbuldum bende çıkıp gelmişimmmHoşgeldin kuzm
Şimdi geldim doktordanOğlumu uyuttum kayinvalidem gelecek kahve içmeyeonu bekliyorum. Sen nasilsin hamilelik nasıl hissettiriyor mu kendini :)
Inslalah içini refah tut..Kızlar 5 haftalık gözüktü kese karnimda lekelenmeyide dedim düşükleri de kan pirtilasmasi varsa diye kan verdim 10 tup idrar pazartesi belli olcak bu pirtilasma bebeğe zarar olmadan önlenir dimi
Kızlar 5 haftalık gözüktü kese karnimda lekelenmeyide dedim düşükleri de kan pirtilasmasi varsa diye kan verdim 10 tup idrar pazartesi belli olcak bu pirtilasma bebeğe zarar olmadan önlenir dimi
Ragve_anyela napion nasil oldun canım