- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Hadi duzelirsin insallh olsun merak ediyor insanİyiyim canım :)) hastaneden geldim. Çatlak olabilir dediler kremle bağırsak düzenleyici verdiler kabizdanda urmus kremle rahat yaparsın hissetmezsin dedi :)) ilk lavabonun gelmesini bekliyorum bakalım nasıl olcak :) inşallah düzelir çok mutlu olurum valla sağol kuzum beni unutmadığını icin
Sağol canlarim nasılsınızInsallah guzel haberler alirsin canim
Sağol canım aynen uzaniyom biraz uyucamInslalah içini refah tut..
Asla yorma kendini
Hamileyim kuzum benden sana çok büyük bir tavsiye eyer kabızlık yada ishal hamileliğinde artan durumlar olursa hele son üç ayda direk doktoruna söyle .Hadi duzelirsin insallh olsun merak ediyor insan
Sen suan hamilemisin canım anlamadim yeni doğum yapmadin mi aynen kabizlik oluyor suanHamileyim kuzum benden sana çok büyük bir tavsiye eyer kabızlık yada ishal hamileliğinde artan durumlar olursa hele son üç ayda direk doktoruna söyle .
Şok oldum kızHamileyim demişim hamilesin olcakti
Hamilesin olcakti kuzum klavye otomatik yazıyor kafasına göreSen suan hamilemisin canım anlamadim yeni doğum yapmadin mi aynen kabizlik oluyor suan
Pazartesi gittiğimde diyim ben onu en iyisi oluyor evetHamilesin olcakti kuzum klavye otomatik yazıyor kafasına göredoktoruna hemen şöyle önlemini alın .
Doktorun önemsemede de BK çok kötüPazartesi gittiğimde diyim ben onu en iyisi oluyor evet
:)))) tamm kesin dicem sen napiyon suan bebek naislDoktorun önemsemede de BK çok kötü
Hoşgeldin canimmmBol muhabbetler bayanlar
Bende uzak aileAynen öyle oluyor maalesef. Sen de mi aileye falan uzaksin
Ben 2 aydır ailemin yanındayım şuan.Eşim başka bir şehirde ben de bu hafta yanına gidicem o gelemiyor çünkü.2 hafta kalıp ailemin yanına geri dönücem.En son evimizde buluşucaz artık inşallah.1 ay sonra galiba.
Sağol canlarim nasılsınız
Sağol canım aynen uzaniyom biraz uyucam
İyiyim canım :)) hastaneden geldim. Çatlak olabilir dediler kremle bağırsak düzenleyici verdiler kabizdanda urmus kremle rahat yaparsın hissetmezsin dedi :)) ilk lavabonun gelmesini bekliyorum bakalım nasıl olcak :) inşallah düzelir çok mutlu olurum valla sağol kuzum beni unutmadığını icin
Aynen uzağım maaleseffffAynen öyle oluyor maalesef. Sen de mi aileye falan uzaksin
Ben de uzağım kızlar 10 saat mesafe var bizde de.Şuan eşim görevde ailemin yanındayım geçiciAynen uzağım maaleseffff
Eşinin ailesiyle ayni sehirde msiin canimBen de uzağım kızlar 10 saat mesafe var bizde de.Şuan eşim görevde ailemin yanındayım geçici
Yoo hayır memleketten başka bir yerdeyiz.Uzakta onun ailesi de benim ailemde.Biz eşimle ikimiziz sadeceEşinin ailesiyle ayni sehirde msiin canim