- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
- Konu Sahibi Tatlianne20
Sağol kuzm vallhi razıyım tek sag salim tutunsun bunlar tatli şeyler gibi artık
Sonuclar ne zaman canim insallah hayirli haberler alirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzm vallhi razıyım tek sag salim tutunsun bunlar tatli şeyler gibi artık
Pazartesi gidecem canım inşallah biliyon mu çok korktum ilkkez sorunsuz karnım dan bakıp çıktım şükür korkuyom halen içimden geçen buSonuclar ne zaman canim insallah hayirli haberler alirsin.
Pazartesi gidecem canım inşallah biliyon mu çok korktum ilkkez sorunsuz karnım dan bakıp çıktım şükür korkuyom halen içimden geçen bu
Aynen kötü düşünmekten bile korkuyor insan şirk koşmaktanAllah yardimcin olsun canim.
Tabi yasayan anlar her durumun kendine has duygusu uzuntusu oluyor.
Ama cok yogunlasmamaya calis canim insan kendini yipratiyor ve tuketiyor.
Aynen kötü düşünmekten bile korkuyor insan şirk koşmaktan
Yani yalnış konuşmaktan allah'a isyan etmek sözler ederken bileSirk kosmak kismini anlamadim canim.
Yani yalnış konuşmaktan allah'a isyan etmek sözler ederken bile
Değişik aynen benim kastım kaybederken vardır hayır deyip bide senin morelini bozan olunca neden deyip pişmanlık yasiyom demeseydim diye öleAnladim canim ama isyan ve sirk farkli seyler degil mi senin durumunda isyan etmekten korkmak daha uygun dusuyor.
Sen basaricaksin sabrederek bence sende o isigi gordum.
Canim ben de bugunlerde kendime isyan sitem ediyorum degisik di mi biraz??
Değişik aynen benim kastım kaybederken vardır hayır deyip bide senin morelini bozan olunca neden deyip pişmanlık yasiyom demeseydim diye öle
Sen inşallah kazancan bak bizim burda 26 yaşında polis okuyan var kazanamıyor yatıyor öle ailesi ile bilmiyom ama kafasina pek takmiyor sevdiğine var erken diye düşünmüyor. Yilmak yok elbet bir gün
Aynen öle canım ama şunu unutma ben geçen çok üzüldüm öle çok ki lekelenme gelince korktum kendime kızdım hep uzup kendime yapiyom onlar amacina ulaşıyor anladin sen bu saatten sonra kimya onlar kimse karisamaz artık uzmeyecem sende baskasini düşünme herkes laf sokar çomak sokar gider bizde beynimizi yerizSaol canim etraf seni cocuk konusunda darliyordurBeni de is yok mu biri yok mu diye sikiyorlar.Seni anliyorum etrafta insani etkiliyor.Beni birak ailemi de etkiliyorlar.
Ben kendi derdimden etrafi fark etmiyorum.Herkes merakli ve kiriyorlar insani dusunmeden
Aynen öle canım ama şunu unutma ben geçen çok üzüldüm öle çok ki lekelenme gelince korktum kendime kızdım hep uzup kendime yapiyom onlar amacina ulaşıyor anladin sen bu saatten sonra kimya onlar kimse karisamaz artık uzmeyecem sende baskasini düşünme herkes laf sokar çomak sokar gider bizde beynimizi yeriz
Öle ister istemez takiyon ama yenecek bunlariAynen canim olan bize oluyor kimse de dusunmuyor.Kiyamam sen de uzme kendini.
Öle ister istemez takiyon ama yenecek bunlari
Sen ne yaptin nasıl geçti bugünün
Ben inandim zaten ümidimi kaybetmedim korkular vardı ama inşallah geçecek kimse dört dörtlük degilCanim bizim de bir yakinimiz vardi olmadi baya uc dort yil denedi.Sonra uc tane oldu arka arkaya hepsi de tatli masallah.
Ben pek çıkmam burda ise bugün bozdu yağmurlu geçti :)Bugun disardaydim herkes disarda sanki kalabalikti baya hava guzeldi ondan galiba
Nick degistim kutlamadinKaRaMeLiZee selam kuzu napiyon