Haydi gelin çıkın çıkın gelin

Ayy ben ben bennn :kızgın: akşama kadar oğlumla yalniz takılıyoruz evde. Arada bi kayinvalidem geliyor o da çok sık değil zaten. Eşim ailesiyle görüşmüyor. Benimkiler de izmirde yaşıyor ben hepsinden uzaktayım :KK43:

Tatildyken oyleydim.
Kaynanam vardı sagolau hasta iken bile gelmezdi bu tarafa.
Dün komşusuna gitmiş yağmurda çamurda oturmaya..

Komşularla iletişime geçmedim zaten.

Tatildyken oyleydim.
Kaynanam vardı sagolau hasta iken bile gelmezdi bu tarafa.
Dün komşusuna gitmiş yağmurda çamurda oturmaya..

Komşularla iletişime geçmedim zaten.

Benim burda komşu ararsan çok ama insan ararsan pek yok. 3 yılı geçti hala sevemedim gitti insanları da yaşadığım yeri de. Bide hep yaşlılar ya kafa dengi bulmak zor. Bende akşama kadar elimde telefonla izmirdeki arkadaşlarımla ailemle görüşüyorum o şekilde geçiyor biraz sıkıntı. E bide çocuk olunca zaman akıp gidiyor

Benim burda komşu ararsan çok ama insan ararsan pek yok. 3 yılı geçti hala sevemedim gitti insanları da yaşadığım yeri de. Bide hep yaşlılar ya kafa dengi bulmak zor. Bende akşama kadar elimde telefonla izmirdeki arkadaşlarımla ailemle görüşüyorum o şekilde geçiyor biraz sıkıntı. E bide çocuk olunca zaman akıp gidiyor
Kendini yabancı hissediyorsan,bir de gözle görülür kültür farkı düşünce farkı varsa alışman çok çok zor oluyor arkadaşımm :/

Aynen öyle..
Okula falan gidiyorumda zaman geciyor

Kızlar eşim babamdan 5 bin lira borç istememi istedi
Bende karışmak istemedigimi söyledim.

O da karışma ben utandigimdan istemiyorum dedi.

Kayinbabamdan iste dedim.
O istedi zaten benden dedi.
Bende senin neyin var ki senden istiyor dedim.

Sizce karışmamakla iyi mi ettm

Kızlar 5 haftalık gözüktü kese karnimda lekelenmeyide dedim düşükleri de kan pirtilasmasi varsa diye kan verdim 10 tup idrar pazartesi belli olcak bu pirtilasma bebeğe zarar olmadan önlenir dimi

Ragve_anyela Ragve_anyela napion nasil oldun canım

İyiyim canım :)) hastaneden geldim. Çatlak olabilir dediler kremle bağırsak düzenleyici verdiler kabizdanda urmus kremle rahat yaparsın hissetmezsin dedi :)) ilk lavabonun gelmesini bekliyorum bakalım nasıl olcak :) inşallah düzelir çok mutlu olurum valla sağol kuzum beni unutmadığını icin

X