- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Bazen yazilarim sorun oluyor anlamazsaniz söyleyin sote yapmisti dedim yemek vardiO güzel yanından bana da nasip etsin Allah. YEMEK konusunda yani. Çay bile demleyemezzzzzz
Kalk pişirde ye hadi canım :)))Valla sordunuz süyledim. üzgünüm canım :/:)
Ha yemek var diye yat mı dedi sana.. Soteyi sen mi yaptın o mu çok karışık olduuuuBazen yazilarim sorun oluyor anlamazsaniz söyleyin sote yapmisti dedim yemek vardi
Şaka kız hamileylen farkina vardım kizlar bi acim bi komşularından bilmiyor hamileligimi bugün alt teyze bakti rahatsız gibiim makarna yapim yemesinden yok dedim sağol tereyağlı kesme makarna getirmiş yanina salata öğlen ilaç gibi geldi baskasinin yaptığıValla sordunuz süyledim. üzgünüm canım :/:)
Kendi yapmış bence eşife hazırlamış getirmiş :)))Ha yemek var diye yat mı dedi sana.. Soteyi sen mi yaptın o mu çok karışık olduuuu
Canım sasirmadim çok karışık yaziyom:))) ahaha yemekler vardi dün fasulye pilav corba adam kırmızı et almis yemek yemiyelim dedi sana biguzel diye yapim direk mutfaga girdi adam çok güzel yapar hastayken ilgileniyorHa yemek var diye yat mı dedi sana.. Soteyi sen mi yaptın o mu çok karışık olduuuu
Ahahha allah nediyim kiz
Yok o:))Kendi yapmış bence eşife hazırlamış getirmiş :)))
İyi işte ne güzel şanslıymışssın bu konudaCanım sasirmadim çok karışık yaziyom:))) ahaha yemekler vardi dün fasulye pilav corba adam kırmızı et almis yemek yemiyelim dedi sana biguzel diye yapim direk mutfaga girdi adam çok güzel yapar hastayken ilgileniyor
Olsun canım her tür saka gider:))Bu. arada bir sey yapmadim kiz saka olsun diye soyledim
Nerde kolay yemek var onu yaparlar zaten:))Yok o:))
Bisiler zorluklar oluyor ama biraz sabır kuzm sabirİyi işte ne güzel şanslıymışssın bu konuda
Yokk yaa özünde yoksa,İçinde de isteği yoksa. Hiçbir zaman bu hayal gerçekleşmez.Benim ümidim yok yani bu konuda eşime karşıBisiler zorluklar oluyor ama biraz sabır kuzm sabir
Aklina geldiği her yemegi 4 kaynimda yapar küçük 13 oda basladi kaynana kiz gibi yetistirio burunlarından getirir bi yapmasinlar kayinlar hazirlar sabah kahvaltiyi kalkip esimee sorarim yemekleri bazen arayıpNerde kolay yemek var onu yaparlar zaten:))
Özünde var aile sorunu olursa zorYokk yaa özünde yoksa,İçinde de isteği yoksa. Hiçbir zaman bu hayal gerçekleşmez.Benim ümidim yok yani bu konuda eşime karşı
Oooo iyiymiş canım çok şanslısın dogumda gelir kayınlar yaparlar yemegini :)))Aklina geldiği her yemegi 4 kaynimda yapar küçük 13 oda basladi kaynana kiz gibi yetistirio burunlarından getirir bi yapmasinlar kayinlar hazirlar sabah kahvaltiyi kalkip esimee sorarim yemekleri bazen arayıp
Bazen bzie gelir arada tatillerde çayı koymuş melemen patates biber herseyi firina yemek yapiyolar iyi ama bi evlensinler nasıl gelin gelcek bakalım :))))Oooo iyiymiş canım çok şanslısın dogumda gelir kayınlar yaparlar yemegini :)))
Hayırlı eltilerin olsun :))) ben yatar canım yarın doktordan gelince yazarsın hayırlı gecelerBazen bzie gelir arada tatillerde çayı koymuş melemen patates biber herseyi firina yemek yapiyolar iyi ama bi evlensinler nasıl gelin gelcek bakalım :))))