- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Benim evlenince 3 gün yatiyordum hamilelikte regel ağrısı olmuyorIlk gun agriyor bazen 2.gunde agriyor ve cok geliyor evlendikten sonra gecer diyor bazilari dogru mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evlenince 3 gün yatiyordum hamilelikte regel ağrısı olmuyorIlk gun agriyor bazen 2.gunde agriyor ve cok geliyor evlendikten sonra gecer diyor bazilari dogru mu acaba?
Tamm canım dikkat etcemAz da olsa ye biseyler sakın aç kalma canın istemesede ye bak ben öyle yaptım yemedim bebiş 2 kilo doğdu geç doğduğu halde şimdi Allah'a şükür büyüdü topladı hemencik.
Benim evlenince 3 gün yatiyordum hamilelikte regel ağrısı olmuyor
Ispanak yapacam bi kalkamadim patates haslicm salatasi yapcam kavurma var corba sen ne yedinGecmiyor yani anladim
Yemek nasil koydun mu atese?
Oha yuh maasimin yarisi yaa yok kalsim amam begemmedim zaten ne o oyleKaRaMeLiZee bir sitede yorum okudum kek fanusu 1250 TL diyor
Oha yuh maasimin yarisi yaa yok kalsim amam begemmedim zaten ne o oyle
Ilk gun agriyor bazen 2.gunde agriyor ve cok geliyor evlendikten sonra gecer diyor bazilari dogru mu acaba?
Amann çok zevksizdi zaten ne o öyleBen de oyle tahmin etmistim yazan kisi benden pahali demis
Ben de uyumadım bu aralar gececiyimm Bulantılar beni bitirdi.Iyi geceler ben uyumadim ya daha
Ben de uyumadım bu aralar gececiyimm Bulantılar beni bitirdi.
Evet Can'ım.Geceleri ve sabahları yoğun oluyor uyku düzenim şaştıHamile misin?
Evet Can'ım.Geceleri ve sabahları yoğun oluyor uyku düzenim şaştı
En başta kendimi düşünüyorum Can'ım benim de 4 yıl olmadı 2 düşük yaşadım zaten zar zor hamile kaldım :)) Şükür yine.Herşey sırasıyla oluyor.Tedaviler boş.Allah Zaman'ını bekliyor sadece.Deneyip te olamayanlar ve cok yiprananlar var onlari dusunun.
Allah yardimciniz olsun
En başta kendimi düşünüyorum Can'ım benim de 4 yıl olmadı 2 düşük yaşadım zaten zar zor hamile kaldım :)) Şükür yine.Herşey sırasıyla oluyor.Tedaviler boş.Allah Zaman'ını bekliyor sadece.
Amin Can'ım ya ben kafadan attığım için rahatça hamile kalabildim zaten :))) Rabbim hepimizin ne duası varsa gönlümüzden ne geçiriyorsak kabul etsin inşallah.Kusura bakma bilmiyordum.Iyi atlasmissin ne guzel Allah yuzunuze bakmis.Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.