- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Zor kalktim kahvaltı yapacan daha şimdi kendime biraz agri oluyor sen nasılsınHoşbuldum canım nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor kalktim kahvaltı yapacan daha şimdi kendime biraz agri oluyor sen nasılsınHoşbuldum canım nasılsınız
Çok şükür canim sen nasılsınHoşbuldum canım nasılsınız
Zor kalktim kahvaltı yapacan daha şimdi kendime biraz agri oluyor sen nasılsın
İyiym bende canım sağolÇok şükür canim sen nasılsın
Vallahi inşallah öle olur canım daha gitmedim doktora yarın öğrencem nasil sağlıklı mi bi aksilik çıkmaz insallahBende tv izliyorum canım bebiş rahat vermiyor mu:)
İyiym bende canım sağol
Vallahi inşallah öle olur canım daha gitmedim doktora yarın öğrencem nasil sağlıklı mi bi aksilik çıkmaz insallah
Sağol canım benim sen neler yapiyon nasıl geçiyorİnşallah canım benim dikkat et kendine
Sağol canım benim sen neler yapiyon nasıl geçiyor
Canım ihmal etme gerekirse eşine iyi değilim gitmem gerek bole olmuyor çocuk bile emziremiyom de Ragve_anyela
Hep öle kuzmAynı canım valla bildiğin gibi
Tamm insallh hayırlı haber alırız ona göre ii olunArıyorum şimdi hastaneye gidicem yaa
Tamm insallh hayırlı haber alırız ona göre ii olun
Aaaa aksama git olmazsa inşallah rabbim yardımcı olur gidersin üzülme kuzmYa ben ne diyim buna çalışıyorumnasi geliyim diyo kendi dükkanı istese gelir annenle git diyo annem calisiyo ben nasi bekliyim annemin gelmesini bı kaç gün
Aaaa aksama git olmazsa inşallah rabbim yardımcı olur gidersin üzülme kuzm
Sen ağla dayanamiyom de kotuyum falan inşallah anlar halindenValla su anlayissizligi umursamamazligi beni deli ediyor. Ee kötüyüm napiyim ya gerizekalı gibi tuvalete girmekten korkuyorum girmiyorum hatta çok kötüyüm valla akşam gelsin zorla goturtcem
İnşallah :,((((((Sen ağla dayanamiyom de kotuyum falan inşallah anlar halinden
Aleyküm selam kuzm napalim iki eccuk laflasiyoz sen nasılsın kuzmSlm nabersiniz kizlar
Bebek nasıl canımİnşallah :,((((((
Iyi cok sukur bir bakim dedim minicikAleyküm selam kuzm napalim iki eccuk laflasiyoz sen nasılsın kuzm