- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Çok sağol canım benim yeni bisiler yiyom agri var birazIyi cok sukur bir bakim dedim minicik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım benim yeni bisiler yiyom agri var birazIyi cok sukur bir bakim dedim minicik
Ye ye minnak ac kalmasinÇok sağol canım benim yeni bisiler yiyom agri var biraz
Aynen öle vallahi onun hatri için yoksa kalkmicamYe ye minnak ac kalmasin
Kendin icinde ye deli kiz sen olmasan oda olmazAynen öle vallahi onun hatri için yoksa kalkmicam
Aynen şimdi kahvaltı yaptım iştah gitti yiyemiom önceki gibiKendin icinde ye deli kiz sen olmasan oda olmaz
İhmal edilecek gibi değil zaten Allah dusmanimin başına vermesinRagve_anyela gecmis olsun ihmal etme saglik onemli.
Masallahi var bu gün çok iyi uslu duruyo :) gündüz uykulari güzel yarim saat bı saat az da uyuduğu oluyo ama gece yok uyumuyor. Bu arada gaz sorunu yok yani kendi cikariyo rahat aglamiyo ikinmiyo ama zırt bırt gaz çıkarıyor ondan uyumuyomu acaba dicem yokkende uyumuyodu dün 4de uyuduBebek nasıl canım
Sevindim ha öle gider hep insallhEşimle konuştum sonunda iki gün gtrmicek ise bu gün komposto bağırsak rahatlatıcı şeyler falan yiyorum krem falan sıcak su yarın çocuğa bakicak devam ediyomu diye bakicam ertesi gün hastaneye gidicez gecmezse :)) kadının gücü adına ben istedim bir göz Allah verdi iki göz
İnşallah yaa :)Sevindim ha öle gider hep insallh
Benim kız fabrika ayarlarına döndü onla uğraşıyorum sen napiyorsun anne adayı :))Ee kızlar napiyonuz bakalim
Bende yemekle ugrascam kuzm kolay gelsin sana canimBenim kız fabrika ayarlarına döndü onla uğraşıyorum sen napiyorsun anne adayı :))
Hiç sorma ben ne çektim ya 3 gün yatıyorumBenim de adet sancim tuttu ya
O kadar cok agriyo ki orayi sokup atasim geliyor.
Ilk gun agriyor sonra geciyor.
Canım iştah gitti ya birdenT Tatlianne20 beslenmene dikkat et canim bebek icin onemli tabi kendin icinde
Benim de adet sancim tuttu ya
O kadar cok agriyo ki orayi sokup atasim geliyor.
Ilk gun agriyor sonra geciyor.
Ayy benim yeni bitti doğumdan sonra ilk oluşum ve agrimadi hiç önceden çok fena oluyordum. Sık dişini yarın rahatlarsın ikinci gün hafifliyorsa sıcak su koy yat :))