Haydi gelin çıkın çıkın gelin

Normal ya benim 7. Haftaya kadar geldi ara ara .Pembe bile geldi hatta 9. Hafta yoldayken gelmiş molada görmüştüm.Şükür yok bişey Onlar eski kanlar
Inşallah öyledir canım yeni düşük yaptım korkuyor insan 3 düşük hepsi pes pese 2oldu kürtaj olali doktoru dinlemedim 3 korun dedi ama ben hiç korunmadim korktum biran gitmese korktuk demedik daha ailelere bile

Inşallah öyledir canım yeni düşük yaptım korkuyor insan 3 düşük hepsi pes pese 2oldu kürtaj olali doktoru dinlemedim 3 korun dedi ama ben hiç korunmadim korktum biran gitmese korktuk demedik daha ailelere bile
Ayyy demeyin valla sakın.E demiştim sana benim de 2 düşük oldu arka arkaya ben de korktum baya.Kimyasal ve boş gebelikti.Ardı saglıklı geliyor diyorlar.
Biz 3 ay dolunca söyledik.Hatta eşim demiş 4 aya gelince de kendileri sordu söylemediklerim

Ayyy demeyin valla sakın.E demiştim sana benim de 2 düşük oldu arka arkaya ben de korktum baya.Kimyasal ve boş gebelikti.Ardı saglıklı geliyor diyorlar.
Biz 3 ay dolunca söyledik.Hatta eşim demiş 4 aya gelince de kendileri sordu söylemediklerim
Bende bu ay bitsin öle dicez annem canım derdim ama kayinvalide duyar başımın etini yer esimin hayrına anneme bile paylasamiyom busefer sağlıklıdır demi ve leke aklıma geliyor netten bakiyom kırmızı degil acik da koyu da ordasi kahvemsi

Sehirle alakali degil bence canim ben il disina basvurdum.
Muhafazar bir yerdi ama zihniyet bence cogu yerde ayni bir de alismislar garipsiyorlar farkli davraninca
Evet degil en modern yerlerde yaşadım bu olayları ama zihniyet Tabiki.Rabbim bir daha göstermesin,yaşatmasın aynı şeyleri hayırlı işlerimiz olsun inşallah :))

Bende bu ay bitsin öle dicez annem canım derdim ama kayinvalide duyar başımın etini yer esimin hayrına anneme bile paylasamiyom busefer sağlıklıdır demi ve leke aklıma geliyor netten bakiyom kırmızı degil acik da koyu da ordasi kahvemsi
Kahve eski kan demek Zaten.Ultrasonda bakıldı mı peki kanama alanı yok dediyse hiçbir sorun yoktur

Kimyasal gebelik sanırım.Bu kez sağlıklıdır içini ferah tut dua et hep :)
kanama yoksa iyi mide bulantın var mı peki
Ara ara bulaniyor yemek zor yiyom midem kalkiyor yanma oluyor doktor öbür gebelikte gaviskon vermişti onu iciyom eski folik asid vardı ona devam ediom nefes alamiyom bogulcak gibi oluyor arara kasik agrilari

X