- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #57.741
Canımın içi ne yapayım uyumaya çalışıyorum inşallah dün yazacaktım unutmuşum hastane işlerimiz vardı kusura bakma nasılsın@Canevim huhu görüşmeyeli nasılsın bakem gülüm.
Feminas Beğenip de kaçmak olmaz hassa
Umutlu Anne Bekleyiste gece kuşum sen ne yaparsın yoldaşım.
Önemli değil canım şükür iyiyim canım ev işleri kışa hazırlık kuzum.Canımın içi ne yapayım uyumaya çalışıyorum inşallah dün yazacaktım unutmuşum hastane işlerimiz vardı kusura bakma nasılsın
Buzluğa mi atıyon kuzum sen. Kavanoz edicem ben.Ne güzel cano valla ben tek kırmızı biber ve patlican kozlicem aticam dolapta yer yok kaynanam köyden biseyler getirmis et falanda var zaten
Buzluga atmayi dusunuyirum canimBuzluğa mi atıyon kuzum sen. Kavanoz edicem ben.
Kolay gelsin Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallahÖnemli değil canım şükür iyiyim canım ev işleri kışa hazırlık kuzum.
kolay gelsin canım sana.Buzluga atmayi dusunuyirum canim
Aminn kuzumKolay gelsin Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah☺
Merhaba canım nasılsınSeymaa00
minnnnnak
Whiterose89
Yadee
X xnobodyx
Minnosprenses
ozelbir_i
Novaa
Meraba kızlar sohbet için çağırdın begnipte benimle sohbet etmeden geçmezsiniz heral
Arkadaşım mesajını şimdi farkettim inşallah topigimiz yeni yeni insanlarla dolacak eskilerde geliruzun zaman olmuş özlemişim topigi yaptıgımız sohbetleri
Hg canim sukur iyiyim uzandim keyif yapiyom suan sizleri tanimakla meşgulümMerhaba canım nasılsın
Çok iyi yapmışsınHg canim sukur iyiyim uzandim keyif yapiyom suan sizleri tanimakla meşgulüm
Ee nerden bakalım yaş kaç çoluk çocuk nasıl gidiyor hayat❤Çok iyi yapmışsınbende uzanıyorum
Seni seçtiysem yerin cuk diye oturdu ahanda şuramaSizde secilmis kisi gibi hissediyor musunuz
Hosgeldin prenses sefalar getirdin bende bugün hoşgeldim topigime ❤Ben de geldim merhaba hosgeldiniz
Merabalar hoşgeldin canım nasılsınız neredensiniz yaşlar kaç biraz tanışalım.Oh iyi yapmışsın canım bnim merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?