- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.761
He var giz kızları toplayın gece gazoz ama şuan veremem ayık kafayla uykulu iyi giderMerhabaaa tatlışım gazozun varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He var giz kızları toplayın gece gazoz ama şuan veremem ayık kafayla uykulu iyi giderMerhabaaa tatlışım gazozun varmı
Hayır ben zaten çay içeceğim de yeni gelen arkadaşlar için sordumHe var giz kızları toplayın gece gazoz ama şuan veremem ayık kafayla uykulu iyi gider
Onlar ilkten gazoz dersem gözleri korkar anlamazlar beni tanimalari lazım içlerine girmem lazımHayır ben zaten çay içeceğim de yeni gelen arkadaşlar için sordum
Hoşbuldum canım benim ben Yalova'da yaşıyorum yaşım 26 seninSeni seçtiysem yerin cuk diye oturdu ahanda şurama
Hosgeldin prenses sefalar getirdin bende bugün hoşgeldim topigime ❤
Merabalar hoşgeldin canım nasılsınız neredensiniz yaşlar kaç biraz tanışalım.
Ben safranbolu canım 23 yaşım.Hoşbuldum canım benim ben Yalova'da yaşıyorum yaşım 26 senin
Ben safranbolu canım 23 yaşım.
Ben ortama uyarim kizlar ne verirseniz giderHayır ben zaten çay içeceğim de yeni gelen arkadaşlar için sordum
Heeeellloooo teşekkür ederim canm nasilsin bakim@Seymaa00
@Mavili Mavili Mor Cicek
Whiterose89
@Yadee
X xnobodyx
Minnosprenses
@ozelbir_i
Novaa
Meraba kızlar sohbet için çağırdın begnipte benimle sohbet etmeden geçmezsiniz heral
Eminmisin gazoz sakıncalı gibi tatlış verinceBen ortama uyarim kizlar ne verirseniz gider
Gaziantep canım fakat bekarım nişanlıyım evlilik hazırlığı 26 yaşındayım. Sen nereden sen anlat bakalımEe nerden bakalım yaş kaç çoluk çocuk nasıl gidiyor hayat❤
Rojda bende seninle tanışmak için yazacaktım arada denk geliyoruzHoşbuldum canım benim ben Yalova'da yaşıyorum yaşım 26 senin
İstediğin zaman yazabilirsin canım benimRojda bende seninle tanışmak için yazacaktım arada denk geliyoruz
Nasılsın canımİstediğin zaman yazabilirsin canım benim
İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın senin yaşın kaçNasılsın canım
Aynı yaştayız canımİyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın senin yaşın kaç
Hmm ne güzelAynı yaştayız canım
Sen evlisin sanırım az önce durumunu gördümHmm ne güzel
Evet kuzum Eylül'de iki sene olucak insalllah sende Nişanliydin galibaSen evlisin sanırım az önce durumunu gördüm
Evet canım ben nişanlıyımEvet kuzum Eylül'de iki sene olucak insalllah sende Nişanliydin galiba