- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.721
Bazen geliyler bişiyler ama inşallah gelmezler banaBuralarda ol kaybolma biyere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen geliyler bişiyler ama inşallah gelmezler banaBuralarda ol kaybolma biyere
Kovalim gelenleriBazen geliyler bişiyler ama inşallah gelmezler bana
Ah ah nirde kız ha dimeden gecmiyim yeni elti olcak busefer bakalım aileler tanisildiKovalim gelenleri
Ayy insallah kafa dengi biseydir kuzubeAh ah nirde kız ha dimeden gecmiyim yeni elti olcak busefer bakalım aileler tanisildi
Kuzum kız benle yaşıt gördüm bende gittim ama kafa dengide olsa kayınvalide kıskançlığından aramızı bozar en iyisi mesafe olmak ve sıkı fıkı olmamak.Ayy insallah kafa dengi biseydir kuzube
Inşallah senin için en hayırlısı olur canım Rabbim hayirlisiyla nasip etsin evlat sahibi olmayı çok sevindim ❤Aynen vallaha yine başvuru ettim başladı eylülde okulların açılmasına yakın açıklanmak ertelendi hayırlısı bugün gebelik için adım attım hamile kalırsam falan diyom başlarken çıkarsa eğer kendı giderlerim ihtiyacım için biraz da eve katkı olur.
Sağol canim sen napıyon uyku devam heral gecelenmeye.Inşallah senin için en hayırlısı olur canım Rabbim hayirlisiyla nasip etsin evlat sahibi olmayı çok sevindim ❤
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınEsmeray34 huhu görüşmeyeli nasılsın bakem gülüm.
Feminas Beğenip de kaçmak olmaz hassa
@Uykusuz Uykucu gece kuşum sen ne yaparsın yoldaşım.
Şükürler olsun bende iyiyim ıyi olmana sevindim neler yaptin görüşmeyeli bakalım.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Valla evde takılıyorum . Akşama kadar ev temizlik çocuklar derken gün bitiyor .Hastalıktan dolayı da pek çıkıp gezemiyoruz .Şükürler olsun bende iyiyim ıyi olmana sevindim neler yaptin görüşmeyeli bakalım.
Oo maşallah canım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallahAynen vallaha yine başvuru ettim başladı eylülde okulların açılmasına yakın açıklanmak ertelendi hayırlısı bugün gebelik için adım attım hamile kalırsam falan diyom başlarken çıkarsa eğer kendı giderlerim ihtiyacım için biraz da eve katkı olur.
Aynen ya genelde herkes artık kendı kabuğunda evinde.Valla evde takılıyorum . Akşama kadar ev temizlik çocuklar derken gün bitiyor .Hastalıktan dolayı da pek çıkıp gezemiyoruz .
Aminn canım allah razı olsun.Oo maşallah canım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Doğru balım seninki düşman başına zaten herşey beklenir.Kuzum kız benle yaşıt gördüm bende gittim ama kafa dengide olsa kayınvalide kıskançlığından aramızı bozar en iyisi mesafe olmak ve sıkı fıkı olmamak.
Doğru balım seninki düşman başına zaten herşey beklenir.
yok kuzum ne unutulması baya bi etiket ettim silindi iki üç kere denedim komple gidiyor anlam vermedim uyumayanlari şuan etiket ettim yoksam yeni başladık gülüm heleki seni unutmak.Ama unutulmusum
Hayırlı cumalar canım.Hayırlı günler hayırlı cumalar
Canimsin benim Canım ee neler yapın cano
yok kuzum ne unutulması baya bi etiket ettim silindi iki üç kere denedim komple gidiyor anlam vermedim uyumayanlari şuan etiket ettim yoksam yeni başladık gülüm heleki seni unutmak.
Hayırlı cumalar canım.
Bugün domates birber aldim yarın melemen turşu kurucan inşallah kuzum.Canimsin benim Canım ee neler yapın cano
Ne güzel cano valla ben tek kırmızı biber ve patlican kozlicem aticam dolapta yer yok kaynanam köyden biseyler getirmis et falanda var zatenBugün domates birber aldim yarın melemen turşu kurucan inşallah kuzum.