- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.701
Seve sevee canımm fakat şuan bi araştırma içersindeyim
Ne işin var senin karşı sahada askerEmredersin komutanım
Ne için canım.Seve sevee canımm fakat şuan bi araştırma içersindeyim
Kargo şirketi arıyorum
Nasılsın artık daha sık giriyorsun iyi yaptın valla muhabbetini özlemişimHayatım
Hangi renge boyadın kuzum allah kolaylık versin kadın olmak böyle bisi
Hangi saha giii valla biyerde değilim koftelerdeyim komutanımNe işin var senin karşı sahada asker
Canım normal paket göndericektim ya, istanbuldan antebe. Bilirmisin sen? Şöyle zarar vermeden veya kaybetmeden sağlam götürecek bi şirketNe için canım.
Nebilem attım bakalım nerelerdeydin diye ama ancak yemeklerdesin ne köftesi yeni katalogmu.Hangi saha giii valla biyerde değilim koftelerdeyim komutanım
Omreye boyaladım cnmHayatım
Hangi renge boyadın kuzum allah kolaylık versin kadın olmak böyle bisi
Teşekkür ederim hayırlı geceler hepinize
Sana mng kargo önere bilirim tanıdığım bi kaç sürekli burdan yapar ve güvenilir derler araştır bi bence. Istanbuldada çok var mng kargo ıyi.Canım normal paket göndericektim ya, istanbuldan antebe. Bilirmisin sen? Şöyle zarar vermeden veya kaybetmeden sağlam götürecek bi şirket
Aynen olmaya çalışcam artık evdeyim gülüm işler bitti 2 aydır bir yoğunluğum vardı şükür suân rahatım ben hepinizi özledim desem sohbet burda çekiliyor arkadaş vallaha.Nasılsın artık daha sık giriyorsun iyi yaptın valla muhabbetini özlemişim
Sağol canim nasılsın iyimisin sohbet etmek istersen buyur katıl tanışalım kısacası.Teşekkür ederim hayırlı geceler hepinize ❤
Anladım canımm. Peki ekstra hızlı, ekstra güvenli vs gibi seçenekleri varmı ?Sana mng kargo önere bilirim tanıdığım bi kaç sürekli burdan yapar ve güvenilir derler araştır bi bence. Istanbuldada çok var mng kargo ıyi.
Büyüdü mu senin küçük baya. Oo güzel olmuştur eminim yakışmıştır sanada ha.Omreye boyaladım cnm
Aynen hiç deme
Yeni kuzum ben katılmadım busefer .diğerine katil sen hiç kazanamayanlar katilcak diğer ay biz katilmiyoz.Nebilem attım bakalım nerelerdeydin diye ama ancak yemeklerdesin ne köftesi yeni katalogmu.
Baya sıkı çalıştın güzelce dinlen evde bende evdeyim herzaman ki gibiAynen olmaya çalışcam artık evdeyim gülüm işler bitti 2 aydır bir yoğunluğum vardı şükür suân rahatım ben hepinizi özledim desem sohbet burda çekiliyor arkadaş vallaha.
Yarın versen pazartesi sanırım gider ama şuan tüm kargolar bi sıkıntı yaşıyordu gecikme yönünden 2 güne galiba ulaşırAnladım canımm. Peki ekstra hızlı, ekstra güvenli vs gibi seçenekleri varmı ?
Menü kafama yatarsa katılıcam kuzum bi sergileme yapmak lazımYeni kuzum ben katılmadım busefer .diğerine katil sen hiç kazanamayanlar katilcak diğer ay biz katilmiyoz.
Buralarda ol kaybolma biyereMenü kafama yatarsa katılıcam kuzum bi sergileme yapmak lazım
Aynen vallaha yine başvuru ettim başladı eylülde okulların açılmasına yakın açıklanmak ertelendi hayırlısı bugün gebelik için adım attım hamile kalırsam falan diyom başlarken çıkarsa eğer kendı giderlerim ihtiyacım için biraz da eve katkı olur.Baya sıkı çalıştın güzelce dinlen evde bende evdeyim herzaman ki gibiyazar dururuz artık inşallah