Haydi gelin çıkın çıkın gelin

Canım normal paket göndericektim ya, istanbuldan antebe. Bilirmisin sen? Şöyle zarar vermeden veya kaybetmeden sağlam götürecek bi şirket
Sana mng kargo önere bilirim tanıdığım bi kaç sürekli burdan yapar ve güvenilir derler araştır bi bence. Istanbuldada çok var mng kargo ıyi.

Aynen olmaya çalışcam artık evdeyim gülüm işler bitti 2 aydır bir yoğunluğum vardı şükür suân rahatım ben hepinizi özledim desem sohbet burda çekiliyor arkadaş vallaha.
Baya sıkı çalıştın güzelce dinlen evde bende evdeyim herzaman ki gibi yazar dururuz artık inşallah

Baya sıkı çalıştın güzelce dinlen evde bende evdeyim herzaman ki gibi yazar dururuz artık inşallah
Aynen vallaha yine başvuru ettim başladı eylülde okulların açılmasına yakın açıklanmak ertelendi hayırlısı bugün gebelik için adım attım hamile kalırsam falan diyom başlarken çıkarsa eğer kendı giderlerim ihtiyacım için biraz da eve katkı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…