- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.161
Aynen cnm nbrSite bu aralar sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm nbrSite bu aralar sessiz
İyi canım sağ ol seni sormalıAynen cnm nbr
Sükür bnde iydir bi ara cok aktiftik burdaa özledim o zmanlari:))İyi canım sağ ol seni sormalı
Ben burada o kadar aktif değildim canım yine yazmışlıgım var daSükür bnde iydir bi ara cok aktiftik burdaa özledim o zmanlari:))
Balım özledin mi bizi şuan gezmelere çıktım kızçem de mis gibi uyudu ayların dedikodusunu yaptımAhh buralar otluktu otlukkkkk nerde simdi kimsecikler yokkkk.. U Ufukta_bebek @adel8893 @Blue_Perii T Tatlianne20 Kara_gozlum @Yasnaz
Biliyorum cnm sonlarda geldin senBen burada o kadar aktif değildim canım yine yazmışlıgım var da
Ohh mis ozledim tabi senin kizcen olduu unutun bizii nekdarlik olduuBalım özledin mi bizi şuan gezmelere çıktım kızçem de mis gibi uyudu ayların dedikodusunu yaptım
Kuzum nasilsin balim vallaha firsat yokkkk girmeyeAhh buralar otluktu otlukkkkk nerde simdi kimsecikler yokkkk.. U Ufukta_bebek @adel8893 @Blue_Perii T Tatlianne20 Kara_gozlum @Yasnaz
Iyim btanem ıgdıra geldim ablamın yanindayim.. 2 hafta sora dönucem. Sen nasilsin esin iylestimi hic soramadimKuzum nasilsin balim vallaha firsat yokkkk girmeye
Iyi kuzum cok sukur bizde iyiyzIyim btanem ıgdıra geldim ablamın yanindayim.. 2 hafta sora dönucem. Sen nasilsin esin iylestimi hic soramadim
Sevindim cnmIyi kuzum cok sukur bizde iyiyz
Sevindim cnm
Yok valla kuzum unutma değil kız akıl bırakmıyor bende bide evden yana sıkıntım var taşınmayı düşünüyorum buraya vakit ayıramaz oldumOhh mis ozledim tabi senin kizcen olduu unutun bizii nekdarlik olduu
Allah kolaylik versin cnm zordur simdi hem bebekle hem ev tasimakk off simdi ben daraldim ayyYok valla kuzum unutma değil kız akıl bırakmıyor bende bide evden yana sıkıntım var taşınmayı düşünüyorum buraya vakit ayıramaz oldum ☹
2,5 aylık olduk teyzesi
Öyle canım inan kalayım desem olmuyor ev dubleks doğalgaz suyu yukarı banyoya çıkıyor aşağıya mutfağa inmiyor. Her iki katın peteklerini açmıyoruz ev çok sıcakta değil hatta altini açarken elektrikli yı de açıyorum üşümesin diye ona rağmen 700 küsur fatura gelmiş ee bı 300-500 arası elektrik te geliyor sonuç ev içinde tek oda da yaşıyoruz diğer yerler soğukAllah kolaylik versin cnm zordur simdi hem bebekle hem ev tasimakk off simdi ben daraldim ayy
700 dogalgaz 500 elektrikmii ben şokkk Allah yardimciniz olsun cnm benim. Prensesde iyi sükür büyüyoruz hic birşey yemiyor anneyi deli ediyoruzzzÖyle canım inan kalayım desem olmuyor ev dubleks doğalgaz suyu yukarı banyoya çıkıyor aşağıya mutfağa inmiyor. Her iki katın peteklerini açmıyoruz ev çok sıcakta değil hatta altini açarken elektrikli yı de açıyorum üşümesin diye ona rağmen 700 küsur fatura gelmiş ee bı 300-500 arası elektrik te geliyor sonuç ev içinde tek oda da yaşıyoruz diğer yerler soğuk
Siz napıyorsunuz prensesim nasıl
Öyle kuzu ya servet harcıyoruz bu eve yazık günah yani o yüzden ev satın almayı düşünüyoruz aslında niyetimiz seneye almaktı ama şartları zorlayıp alacak gibiyiz kısmetse.700 dogalgaz 500 elektrikmii ben şokkk Allah yardimciniz olsun cnm benim. Prensesde iyi sükür büyüyoruz hic birşey yemiyor anneyi deli ediyoruzzz
cok yanii kuzum yazik günahh.Öyle kuzu ya servet harcıyoruz bu eve yazık günah yani o yüzden ev satın almayı düşünüyoruz aslında niyetimiz seneye almaktı ama şartları zorlayıp alacak gibiyiz kısmetse.
Teyzesinin gülü niye öyle yapıyor ya diş mi vuruyor acaba
İşin zor olur böyle canım ya yemek ayırıyor mu pekicok yanii kuzum yazik günahh.
Sevmiyo oldu olasi yeniyo sadece emiyo kuş kadar yer okdar yıldım valla
Aynen bende dahil olmak üzere bos kaldi sen naptin döndün mu evine kuzum.Ahh buralar otluktu otlukkkkk nerde simdi kimsecikler yokkkk.. U Ufukta_bebek @adel8893 @Blue_Perii T Tatlianne20 Kara_gozlum @Yasnaz