- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.041
Aa ayni sayiilirlar oglumla. Bizmki asiri hareketli surekli ortaligi dagitan bi bebek sizinki naslBnim ki de cok 2 hafta gelemiyom ara verdim bana kavga etmiyorum relaksim bnim kizim 18 aylik canim buyudu şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ayni sayiilirlar oglumla. Bizmki asiri hareketli surekli ortaligi dagitan bi bebek sizinki naslBnim ki de cok 2 hafta gelemiyom ara verdim bana kavga etmiyorum relaksim bnim kizim 18 aylik canim buyudu şükür
Afiyet olsun balküpüm
Ne yiyon gi merak ettim
Tavuk sote yidim yogurt corba:)Bnde suan Hobidi gitlakim afiyet olsun balum ❤
Ohh yarasınnnTavuk sote yidim yogurt corba:)
soguklarda nedilirse o. toto buyutmece
Verdin tabi sıcak sobanın başına totoyusoguklarda nedilirse o. toto buyutmece
ohh mis sende petege ver totoyuVerdin tabi sıcak sobanın başına totoyu
Verdim verdimohh mis sende petege ver totoyu
aman ayırma biryereVerdim verdim
Yaa keşke netimden verebilseydim bedava geldiKizlar netim yokk kk
İyi geceler kuzum
Iyi geceler balim ❤İyi geceler kuzum
Keske bnde int paketimi vere biksem evde vifi var ihtiyac olmuyoKizlar netim yokk kk
Yaa keşke netimden verebilseydim bedava geldi
Komşumuzla birdi ordan yararlaniyordim kapattılar bizde devam ettirmedik simdi mutdakda karsi komsum cekiyor oda cama yaklasinca ayaktayim iki dakka bakim dedim böylede girilmiyor ayakda yarin paketim yenileniyor görüsuruz ozamana kızlar.Keske bnde int paketimi vere biksem evde vifi var ihtiyac olmuyo
Tamam balım benim Allahtan yarin yenileniyomuşKomşumuzla birdi ordan yararlaniyordim kapattılar bizde devam ettirmedik simdi mutdakda karsi komsum cekiyor oda cama yaklasinca ayaktayim iki dakka bakim dedim böylede girilmiyor ayakda yarin paketim yenileniyor görüsuruz ozamana kızlar.
Iyi aksamlar canım nasilsinHayırlı akşamlar kizlar.
Tabiki canim benimde laket yenilendi gelirim artik yorma kendini sakin dinlen canim bol bol.merhaba hanımlar ben de dinleniyorum haftaya test günüm var bakalım bebişim ya da bebişler tutundu mu bana..
pazar günü de eşim 2 haftalığına eğitime gidiyor offf nasıl geçecek 2 hafta artık burada beni yalnız bırakmayın sohbet edelim :)