- 25 Nisan 2019
- 64
- 54
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.021
İyi maşallahKolay gelsin ben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
Kolay gelsin ben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi maşallahKolay gelsin ben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
Kolay gelsin ben erkenden bitirip böyle pinekliyom işte
Okadar düşüncesiz anamıyım ben aşk olsunAferim
AhahaYok yavrumya zaten bu soğukta burnumu neyim cıkarmam :)
Estağfurullah canmOkadar düşüncesiz anamıyım ben aşk olsun
Onu bnde cok dusunuyorum balimm napsak ki geri karnimizi kesip mi koysakUyumuyolla valla enazından benimki
Valla karnıma yeniden sokasım geliyo
Seninki küçük bi dene benimki aldı başını yasını gidiyoOnu bnde cok dusunuyorum balimm napsak ki geri karnimizi kesip mi koysak
En iyisini sen yapiyon cnm benim de kizim dogarda ins bende oyleAy amaaan arada pinekle kuzum biraz izin verdim kendime ben mesela suan kizim elmayinisirip yere atiyi hic ellemiyorum izin verdim kendimr
Ben cikarmaya calisiyorum siz koymayaOnu bnde cok dusunuyorum balimm napsak ki geri karnimizi kesip mi koysak
Dikkat et uzaklastrmasinlar kuzum ben ara verdim bdv ye burayi unutmuatum bi ara bandanNapayim ya bdv diyetine girdim artik bende sohbet muhabet edecegim oglumla masayla koca ayiya bakiyoruz simdi yeni bolumleri baslamis
Özlersin bacııım özlersin bu günleriEn iyisini sen yapiyon cnm benim de kizim dogarda ins bende oyle
Ben cikarmaya calisiyorum siz koymaya
Ban yersem en az 2 hafta yokum ceza puanim yuksek bari uzalasayim da riske almaym dedim sizim bebek ne kadarlikDikkat et uzaklastrmasinlar kuzum ben ara verdim bdv ye burayi unutmuatum bi ara bandan
Kafa dinle sende gelene kadar bebek diyorum sana hep yat uyuEn iyisini sen yapiyon cnm benim de kizim dogarda ins bende oyle
Ben cikarmaya calisiyorum siz koymaya
Mum laa ararsiiin baciiiiiiÖzlersin bacııım özlersin bu günleri
Ahhh ahhh insss,Mum laa ararsiiin baciiiiii
Bnim ki de cok 2 hafta gelemiyom ara verdim bana kavga etmiyorum relaksim bnim kizim 18 aylik canim buyudu şükürBan yersem en az 2 hafta yokum ceza puanim yuksek bari uzalasayim da riske almaym dedim sizim bebek ne kadarlik
Afiyet olsun balküpümYemek yiyorum kuzum moladayim
Bnde suan Hobidi gitlakim afiyet olsun balum ❤Yemek yiyorum kuzum moladayim
Bende merak ettim giAfiyet olsun balküpüm
Ne yiyon gi merak ettim
Du bakalımBende merak ettim gi