- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.116
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.001
Oh keyfim afiyet olsun kuzum bnim ❤Kahve içiyorum bal sen napıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh keyfim afiyet olsun kuzum bnim ❤Kahve içiyorum bal sen napıyon
Ahaha bnde telefon karsisinda pibekliyom bitanm ❤Tv karşısında pinekliyorun ben sen
Sağol balım senin minik napar uyuyomu halaOh keyfim afiyet olsun kuzum bnim ❤
Çok sıkıcı bi durum sabah kalk ye ic işleri yap otur tvnin karşısına al tlf eline baska yokAhaha bnde telefon karsisinda pibekliyom bitanm ❤
Kolay gelsin kuzum bnim de var asilacak birsuru camasirim da erindigimden kalkamiyomNapim cnm camasir sercem bende
Keske bende pinekliyebilsem ah ah birsuru is guçTv karşısında pinekliyorun ben sen
Yok teyzesi yeni uyandi meyce yiyo simdi ❤ uyusa fena olmazdiSağol balım senin minik napar uyuyomu hala
Ayy valla öyle havada soğuk cıksam cıkamıyom çocuklaÇok sıkıcı bi durum sabah kalk ye ic işleri yap otur tvnin karşısına al tlf eline baska yok
Kolay gelsin ben erkenden bitirip böyle pinekliyom işteKeske bende pinekliyebilsem ah ah birsuru is guç
Aman aman çıkıp da hasta etme minnagiAyy valla öyle havada soğuk cıksam cıkamıyom çocukla
Oyy yesin yarasın kuzucuğa ahh benim kızda uyusa uykuyu terk ettik resmen ya büyüdükçe .Yok teyzesi yeni uyandi meyce yiyo simdi ❤ uyusa fena olmazdi
Ay amaaan arada pinekle kuzum biraz izin verdim kendime ben mesela suan kizim elmayinisirip yere atiyi hic ellemiyorum izin verdim kendimrKeske bende pinekliyebilsem ah ah birsuru is guç
Büyüdükçe uyumuyolar demi kuzum öğlenleri ozaman hep kucuk kalsinlarOyy yesin yarasın kuzucuğa ahh benim kızda uyusa uykuyu terk ettik resmen ya büyüdükçe .
Yok yavrumya zaten bu soğukta burnumu neyim cıkarmam :)Aman aman çıkıp da hasta etme minnagi
Napiyon canim ❤Selam kizlarrr
AferimYok yavrumya zaten bu soğukta burnumu neyim cıkarmam :)
Uyumuyolla valla enazından benimkiBüyüdükçe uyumuyolar demi kuzum öğlenleri ozaman hep kucuk kalsinlar
Napayim ya bdv diyetine girdim artik bende sohbet muhabet edecegim oglumla masayla koca ayiya bakiyoruz simdi yeni bolumleri baslamisNapiyon canim ❤