- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.524
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.981
Blue_Peri -Adel- Reyyan__ minik kalp0753 debriyajgazfren PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu @Canevim @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu Youlost16 @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
T Tatlianne20 sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Bizde seni unutmadık etiket için çok teşekkür ederim