- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.961
Bikere hamile kalmışsın bu bile ümit verici kuzum olma ihtimali yüksek zamanı vardır .amin Rabbim herkeze taddırsın bu güzel duyguyu.Insallah canim
Bende ve esimde sıkinti yok allaha sukurler olsun
Bir dusugum var hala bekliyorummm daha nasip olmamiş demeki
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallah
Konuşabilirsin alıntılar düzeldiBeni sustur ona kek yap küstüm
Evliyim 6 yıl olcak canım .Sen evlimisin peki
silah islemez banaGöster dayıya silahı anlayana kadar
iMmm ellerine sağlık canim istedi ama cayin yaninaSen iste yeter ki buyur bacım çay eşliğinde
aminn canim bende 5 yil olcak beklemekteyim nasip hersey.Insallah canim
Bende ve esimde sıkinti yok allaha sukurler olsun
Bir dusugum var hala bekliyorummm daha nasip olmamiş demeki
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallah
hihi hadi yapOyy yaparım ben sana ballı lokumuuum
alışkın bunlar otomatiğe bagliyorlarKizlar cok hizlisiniz yetişemiyorum size
Senede ben veririm giz.Beni sustur ona kek yap küstüm
Amin insallahBikere hamile kalmışsın bu bile ümit verici kuzum olma ihtimali yüksek zamanı vardır .amin Rabbim herkeze taddırsın bu güzel duyguyu.
bende kkda kendi kendimi gulduruyom kuzum sörf ediyom:)))
Pazar miskinligi cicegim sen ne yapıyorsun nasılsın bakalım
Allah mutlugunuzu daim etsinEvliyim 6 yıl olcak canım .
Amin kuzum cümlemizin inşallahAllah mutlugunuzu daim etsin
Aynen öyle balım biraz sabır sadeceAmin insallah
Yinede sukurler olsun
Diyorum kendime bak hamile kalabiliyorummm
Maşallah canim 5 yildir bekliyormusun
Insallah beklemedeyim simdilikAynen öyle balım biraz sabır sadece
Ha bu arada güzel haberini bize verirsin inşallah
Ayy hadiii olmada hamiş olllInsallah beklemedeyim simdilik
Adetimi bekliyorum
Yumurtlama zamanim gectiii
İyi geceler canımKizlarrr ben kacarrr
Herkeze iyi geceler
Küstüm birkereKonuşabilirsin alıntılar düzeldi
Lohusa şerbetini varsa alayımBlue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu @Canevim @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim