- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
- 83
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.781
Oooo en sevdiğim olmayan emoji keşfetmek oldu bak şimdiEmojilerle az oyna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo en sevdiğim olmayan emoji keşfetmek oldu bak şimdiEmojilerle az oyna
Kolay gelsinTeşekkür ederim canım
Bebisi uyutuyorum.
Fazla açılma kesiflere senOooo en sevdiğim olmayan emoji keşfetmek oldu bak şimdi
Ona bakmaktan kendime bakamiyom ne hallere düştümOy oy sümüklü onu iyi bak annesi
Kendine bak kiz sen iyi olamazsan ona kim bakarOna bakmaktan kendime bakamiyom ne hallere düştüm
Yo yo Yooo yeni eglencem buFazla açılma kesiflere sen
Tip olarak kız saç baş dağınık :)Kendine bak kiz sen iyi olamazsan ona kim bakar
Hadi bakalımYo yo Yooo yeni eglencem bu
Ha ele olsun yine dikat et enişte korkarTip olarak kız saç baş dağınık :)
Ben bakmıyorum siz diyonuz hep sizde olmasanız napcam ben :)Hadi bakalım
Bu arada 587
O artık alıştıHa ele olsun yine dikat et enişte korkar
Hayırlı akşamlar kızlar nasiliz
debriyajgazfren
@Blue_Perii
minik kalp0753
@PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
@balbocuuu
@Asyamm 2121
@Cennet Annesi
@BBlair
@Minik meleklerim
@Reyyan__
@Feslegen Kokulu Nane
@Kmsl Hnd
@Nana2222
@Ayas19
Ecmel-vera
@Lilaseverr
@EternaaLLove
Ilk defa toplu etiket ettim
Evet minikmaşallah kız gelişme var
Evet minik
Napim kahvalti yaptık ortalığı topladım duş alcm aksam bebek görmeye gidecez sen napannapıyon kız
Hayırlı akşamlar kızlar nasiliz
debriyajgazfren
@Blue_Perii
minik kalp0753
@PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
@balbocuuu
@Asyamm 2121
@Cennet Annesi
@BBlair
@Minik meleklerim
@Reyyan__
@Feslegen Kokulu Nane
@Kmsl Hnd
@Nana2222
@Ayas19
Ecmel-vera
@Lilaseverr
@EternaaLLove
Ilk defa toplu etiket ettim
Bende hamdolsun iyim canm prenste iyidir sanırım kontorele gidince görücez onuda nasılmışMaşallah kuzuma ne kadar da becerikliyeni gördüm ben .Hamdolsun canım sen nasılsın küçük prens nasıl ❣
Onun yeri gayet güzel karnı tok sırtı pek nasıl olsa inşallah iyidir annesini hiç üzmeyecek hayırlı bi evlat olur inşallah sağlıkla gelir umarım ❣Bende hamdolsun iyim canm prenste iyidir sanırım kontorele gidince görücez onuda nasılmış
Sağol canım Allah razı olsun inşallahOnun yeri gayet güzel karnı tok sırtı pek nasıl olsa inşallah iyidir annesini hiç üzmeyecek hayırlı bi evlat olur inşallah sağlıkla gelir umarım ❣
Allah cümlemizden razı olsun tatlım inşallah biz isteyenlerde birgün yaşar bu duyguları o kadar çok istiyorum kiSağol canım Allah razı olsun inşallah