• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi yapıyon cicişimm😊 şükür iyiyim balım azcık regl sıkıntısı var çok geliyo rahatsız ediyo onun harici keyfim yerinde😊senin peki kuzum nasıl küçük kertenkelemiz😍
Regl sıkıntısı mı..
Gebelik bulantısını tercih ederim Allah sabır versin :KK70: :KK70:
Nasıl olayım ben de güzel saçlım.. Dün misafirler vardı gece 1 buçuk da kalktı zalımlar. 🤦🏼‍♀️
Uyumam 2 oldu..
Sabah 5 saatlik uyku ile gittim okula. Adeta yürüyen bir cesetim bir ruhuma el fatiha eksik.
Bulantılar da başladı 🤢
Ben aslında yoğum :KK70:

Regl sıkıntısı mı..
Gebelik bulantısını tercih ederim Allah sabır versin :KK70: :KK70:
Nasıl olayım ben de güzel saçlım.. Dün misafirler vardı gece 1 buçuk da kalktı zalımlar. 🤦🏼‍♀️
Uyumam 2 oldu..
Sabah 5 saatlik uyku ile gittim okula. Adeta yürüyen bir cesetim bir ruhuma el fatiha eksik.
Bulantılar da başladı 🤢
Ben aslında yoğum :KK70:
O mlnnakın hatrına bulantı bile çekilir😍bu başka rezillik😊
Maşallah ne erken kalkmışlar öyle sabahlasalarmış giderken senide bırakırlardı okula😂
Kıyamam yaa valla azdaha sık dişini biraz daha büyüyünce geçebilir bulantılar balım. Bide okul var işin zor Allah yardımcın olsun 😘

Benim taaaaa 26aralikta insallah bu sefer cinsiyetimi gosterirde bebegime istedigim seyleri alabilirim 😁
Gösterir inşallah canm alirsin gönlüne göre 🤗 ben daha kıyafet olrak bise almadim anneannemiz sağolsun 🙂 ama bende bi kac parca alcm 🤗

Gösterir inşallah canm alirsin gönlüne göre 🤗 ben daha kıyafet olrak bise almadim anneannemiz sağolsun 🙂 ama bende bi kac parca alcm 🤗
Bende insallah alabilirim cokta acele etmiyorum kiyafet konusunda ilk once ates olceer bebek arabasi anne yani yatagi gibi seyleri almayi planladim bakalim

Bende insallah alabilirim cokta acele etmiyorum kiyafet konusunda ilk once ates olceer bebek arabasi anne yani yatagi gibi seyleri almayi planladim bakalim
Aynn canm bende liste etmistim her ay alırım diye araba puset aldım iste diğerleri kaldi kıyafete cok bakmayacm annem baya fazla aldi vardida yani Allahtan yapmis koysa baya koyardi bize yani😎😄 bu ay da listenin diger yarsinin yarisni alriz inşallah 😅

Aynn canm bende liste etmistim her ay alırım diye araba puset aldım iste diğerleri kaldi kıyafete cok bakmayacm annem baya fazla aldi vardida yani Allahtan yapmis koysa baya koyardi bize yani😎😄 bu ay da listenin diger yarsinin yarisni alriz inşallah 😅
Zaten yeni dogan bebekler hizlica buyuyor yenidogan kiyafetleri cok alma benim 6tane yegenim oldugu icin ordan biliyorum dogsun zaten hediyede gelir sende alirsin ben bez ve sampuanda cok kararsizim bide ates olcerde

Zaten yeni dogan bebekler hizlica buyuyor yenidogan kiyafetleri cok alma benim 6tane yegenim oldugu icin ordan biliyorum dogsun zaten hediyede gelir sende alirsin ben bez ve sampuanda cok kararsizim bide ates olcerde
Yok kuzum yenidogan fazla almam bi hastane çıkışını aldim baska yok annemin aldıklarını da hep buyk aldrdim küçük alip bosa masraf edemem. Anneme gidecem onları ayirtlamak icin zaten. Bende bez filan kararsizim. Ates ölçeri esim bakmış eczaneden

Back