- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.761
Inşallah canim cuma günü kontrol var heyecanlıyımhadi bakalim canim haberlerini bekliyoruz ilk tekmeyi hissedince yazarsin buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim cuma günü kontrol var heyecanlıyımhadi bakalim canim haberlerini bekliyoruz ilk tekmeyi hissedince yazarsin buraya
Oo afiyet olsun canım bidene de bana verseneAferin sana bacum iyim şükür çay içyrz
Regl sıkıntısı mı..İyi yapıyon cicişimm şükür iyiyim balım azcık regl sıkıntısı var çok geliyo rahatsız ediyo onun harici keyfim yerindesenin peki kuzum nasıl küçük kertenkelemiz
O mlnnakın hatrına bulantı bile çekilirbu başka rezillikRegl sıkıntısı mı..
Gebelik bulantısını tercih ederim Allah sabır versin
Nasıl olayım ben de güzel saçlım.. Dün misafirler vardı gece 1 buçuk da kalktı zalımlar.
Uyumam 2 oldu..
Sabah 5 saatlik uyku ile gittim okula. Adeta yürüyen bir cesetim bir ruhuma el fatiha eksik.
Bulantılar da başladı
Ben aslında yoğum
Benim taaaaa 26aralikta insallah bu sefer cinsiyetimi gosterirde bebegime istedigim seyleri alabilirimInşallah canim cuma günü kontrol var heyecanlıyım
Saol balum olur veririm ama yerine içerimOo afiyet olsun canım bidene de bana versene
Gösterir inşallah canm alirsin gönlüne göre ben daha kıyafet olrak bise almadim anneannemiz sağolsun ama bende bi kac parca alcmBenim taaaaa 26aralikta insallah bu sefer cinsiyetimi gosterirde bebegime istedigim seyleri alabilirim
Ic ic canımSaol balum olur veririm ama yerine içerim
Senin etiketini yeyum ben yada etiket ne yaaHayırlı akşamlar kızlar nasiliz
debriyajgazfren
Blue_Peri
@minik kalp0753
@PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
@balbocuuu
Asiye_
@Cennet Annesi
BBlair
@Minik meleklerim
@Reyyan__
Feslegen Kokulu Nane
@Kmsl Hnd
@Nana2222
@Ayas19
@Ayral1949
@Lilaseverr
@EternaaLLove
Ilk defa toplu etiket ettim
Nasi cagirmamisim kiz başa yazmisim seni ayıpHayırlı akşamlar kızlar nasiliz
debriyajgazfren
Blue_Peri
@minik kalp0753
@PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
@balbocuuu
Asiye_
@Cennet Annesi
BBlair
@Minik meleklerim
@Reyyan__
Feslegen Kokulu Nane
@Kmsl Hnd
@Nana2222
@Ayas19
@Ayral1949
@Lilaseverr
@EternaaLLove
Bende senin pammuk prensesi yerim bize bise kalmaz haSenin etiketini yeyum ben yada etiket ne yaa
Minnosunu ballı lokumlu prensini yeyim ben :)
Bende insallah alabilirim cokta acele etmiyorum kiyafet konusunda ilk once ates olceer bebek arabasi anne yani yatagi gibi seyleri almayi planladim bakalimGösterir inşallah canm alirsin gönlüne göre ben daha kıyafet olrak bise almadim anneannemiz sağolsun ama bende bi kac parca alcm
Aynn canm bende liste etmistim her ay alırım diye araba puset aldım iste diğerleri kaldi kıyafete cok bakmayacm annem baya fazla aldi vardida yani Allahtan yapmis koysa baya koyardi bize yani bu ay da listenin diger yarsinin yarisni alriz inşallahBende insallah alabilirim cokta acele etmiyorum kiyafet konusunda ilk once ates olceer bebek arabasi anne yani yatagi gibi seyleri almayi planladim bakalim
Zaten yeni dogan bebekler hizlica buyuyor yenidogan kiyafetleri cok alma benim 6tane yegenim oldugu icin ordan biliyorum dogsun zaten hediyede gelir sende alirsin ben bez ve sampuanda cok kararsizim bide ates olcerdeAynn canm bende liste etmistim her ay alırım diye araba puset aldım iste diğerleri kaldi kıyafete cok bakmayacm annem baya fazla aldi vardida yani Allahtan yapmis koysa baya koyardi bize yani bu ay da listenin diger yarsinin yarisni alriz inşallah
Yok kuzum yenidogan fazla almam bi hastane çıkışını aldim baska yok annemin aldıklarını da hep buyk aldrdim küçük alip bosa masraf edemem. Anneme gidecem onları ayirtlamak icin zaten. Bende bez filan kararsizim. Ates ölçeri esim bakmış eczanedenZaten yeni dogan bebekler hizlica buyuyor yenidogan kiyafetleri cok alma benim 6tane yegenim oldugu icin ordan biliyorum dogsun zaten hediyede gelir sende alirsin ben bez ve sampuanda cok kararsizim bide ates olcerde
Yaşlıyım ben gözüm görmüyor napayımNasi cagirmamisim kiz başa yazmisim seni ayıp
Emojilerle az oynaYaşlıyım ben gözüm görmüyor napayım
Pamuk prensesim bu sıralar sümüklü prenses teyzesi tipleri çekilmiyor hiç :)Bende senin pammuk prensesi yerim bize bise kalmaz ha
Teşekkür ederim canımHayırlı akşamlar kızlar nasiliz
debriyajgazfren
Blue_Peri
@minik kalp0753
@PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
@balbocuuu
Asiye_
@Cennet Annesi
BBlair
@Minik meleklerim
@Reyyan__
Feslegen Kokulu Nane
@Kmsl Hnd
@Nana2222
@Ayas19
@Ayral1949
@Lilaseverr
@EternaaLLove
Oy oy sümüklü onu iyi bak annesiPamuk prensesim bu sıralar sümüklü prenses teyzesi tipleri çekilmiyor hiç :)