- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.801
İyi akşamlar nasılsınız güzel kalpli kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim napıyosun nasılsın ♥
Günaydın, gününüz aydın ve neşeli olsun inşallah
günaydın :)
Asiye_ Asiye_ -Adel- -Adel- minik kalp0753 minik kalp0753 Reyyan__ Reyyan__ debriyajgazfren debriyajgazfren T Tatlianne20 T Tatlianne20 Blue_Peri Blue_Peri balbocuuu balbocuuu [IMG alt="Sumeyye-F"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/876/876060.jpg?1553110097[/IMG] Sumeyye-F napiyonuz canlarimmmm
Kızlar canlarum benum oyy asya ablanız kurban olsin size
Bilmiyom ya kopyala yapistr yapmistim oysaki bebegim elime yüzüme bulastrdim
Hayırlı akşamlar kızlar nasiliz
debriyajgazfren
Blue_Peri
minik kalp0753
PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
balbocuuu
Asiye_
C Cennet Annesi
@BBlair
Tenceresiz kaldim anne
Reyyan__
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
N Nana Ana
A Ayas19
@Ayral1949
@Lilaseverr
EternaaLLove
Ilk defa toplu etiket ettim
İyi akşamlar kuzular
Oyyd adelim sen etiketmi ettinAllah cümlemizden razı olsun tatlım inşallah biz isteyenlerde birgün yaşar bu duyguları o kadar çok istiyorum ki
Bende şimdi geldim kuzum kk ya yazismalara bakiyordim sen nasilsin bitanem.İyi akşamlar nasılsınız güzel kalpli kızlar
İyiyim tatlı anne bende bakıyorum böyle, burda herkes yıllardır kaynaşmış, ne güzeller, okuyorum bendeBende şimdi geldim kuzum kk ya yazismalara bakiyordim sen nasilsin bitanem.
Yine olur insallah canım kimi dogum ediyor bebeklen ugrasiyor bazilari gidiyor çalışıyor benim gibi kopukluk yaşıyoruz ama ben toplarim yine ortami insallah:)İyiyim tatlı anne bende bakıyorum böyle, burda herkes yıllardır kaynaşmış, ne güzeller, okuyorum bende
İnşallahYine olur insallah canım kimi dogum ediyor bebeklen ugrasiyor bazilari gidiyor çalışıyor benim gibi kopukluk yaşıyoruz ama ben toplarim yine ortami insallah:)
2 cocuklan nasil gidiyor peki asiyemmmm.Bende uzanıyorm cnm kardeşim benim ❤❤❤❤❤ @ Tatlıanne20
Sen naptin bakalim bugun yemek falan.İnşallah
Ben bu ay bebek tedavisine başlıyorum hayırlısı ile o yüzden bugün yemekten çok kendimle ilgilendim, keratin saç boyası kişisel bakım, rabbim nasip ederse bunları yapmak zor olurdu, sen neler yaptın tatlı annemiz, iş nasıl gidiyorSen naptin bakalim bugun yemek falan.
Güzel kalpli asyamızBende uzanıyorm cnm kardeşim benim ❤❤❤❤❤ @ Tatlıanne20
Benim is guzel canım kafam cok rahat işimi severek yapiyom cok memenumim azcik yorulsamda mutluyum çalışmak bana göre bence:)Ben bu ay bebek tedavisine başlıyorum hayırlısı ile o yüzden bugün yemekten çok kendimle ilgilendim, keratin saç boyası kişisel bakım, rabbim nasip ederse bunları yapmak zor olurdu, sen neler yaptın tatlı annemiz, iş nasıl gidiyor
Kaç ayın kaldı iş yerindeBenim is guzel canım kafam cok rahat işimi severek yapiyom cok memenumim azcik yorulsamda mutluyum çalışmak bana göre bence:)
Ohhhh bak tabi koyuverme kendini bakim önemli tabiki insallah bu sever basarili olur canim rabbim nasip etsin inş.
He annisimT
Oyyd adelim sen etiketmi ettin
Ellerine saglik canim
Bu arada hayirli akşamlar kizlar nasılsınız.
Sende benim cnm bacım sınGüzel kalpli asyamız ❤
7ayim 2 ayi geriye attık.Kaç ayın kaldı iş yerinde
Belkide devamlı olur inşallah7ayim 2 ayi geriye attık.
Hey maşallah anneme ne etiket ne etiket :) cansın işin hayırlı olsun ben anca hayırlıolsuna gelebildim :) nasılsın?Blue_Peri -Adel- Reyyan__ minik kalp0753 debriyajgazfren PrensesAnnesi_ Asiye_ Kara_gozlum Bal0ncuk Limonsuzzcay Tenceresiz kaldim anne melankolimm SeviyomHee Hannaz DELIveCesur kahvesevenkadin Seymaa00 Dil-i bitab C Cennet Annesi Cennetul Mualla Culhagibi Pembeemzik Tulparr ilginc Kiz T Temmuz07 N Nnuurrr gulse14 B Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam 2019 mutluluk Bloss Nego H M Ala ala Cikssekil Chocolita terelelli34 IcimdekiSonsuzDeniz incitanesibel K Kendinisevenbirii N Nana Ana Erva Yaren __Eva_ - Pudra Pembe - -Mihrimah -MinikAnnecik- -Sahrud- 2014prenseslerim2015 38his 3jamiilaa 6 ustu 1 anne aaynaa Adaduru Dahlia_ AnneAslan Ashie S Sussskun Karamel 29 Aslan Annesi A Ayas19 @aygibi2222 A Azra0618 balbocuuu Baloglusunannesiii BarBie BeBek Baybknya bcgirl beautifulsweet B Bendeniz07 benmarian Berenimm BerraAksa_K B Beto2012 Bexy Fit mutlu anne Birbardakcay Birmabelsakizi BirTutamMutluluk20 Bnszolmaz brn88 C CilliSardunya Esmeray34 C Cay6 C celiiiik95 C chatlak_anne C CiNNET NUR Coco_Loco Cuel Curly D e f n e db55 Delikelebek22 D Dilos06 HayatSevinceGuzel @Yasnaz hizuran hicmet16 hicmakam drdotty Ebr1029 E Ecemsuhasanahmet35 Ehlimuhabbet efisn E ertugrulunhalimesi E Eren61 Efsun64 EsaretinBedeli Esseteacher EternaaLLove Evham Perisi Feminas Feslegen Kokulu Nane Fstkmmhee Gama Capella H hayaksi Hayhatun Diktorya Secret kevsersoylu Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur kkaderim Kutsal Tiramisu Youlost16 Oeksuez HALLEYS Yarimm66 Umutlu Anne Bekleyiste IsikOlsun Sonsuzaskkk son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim