• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayni senin gibiyim yastik koyuyorum fayda etmiyor zaten gece 2 den once uykum gelmiyor uyku duzenim alt ust oldu gobegim daha one ciktigimda napcam hic bilmiyorum
Valla ben suan ele fenayim ki karnim cıktı ağrılar karisiyo birbirine şaşırdım nere yatcagimi esim zaten beni kontrol etmkten uyuyamiyo adam :)

Arada böyle kendi inimden çıkıp geziyorum topikleri :KK70:
Nasılsınız bakalım kızlar?
Keyfin yerinde mi güzel saçlım :KK60:
İyi yapıyon cicişimm😊 şükür iyiyim balım azcık regl sıkıntısı var çok geliyo rahatsız ediyo onun harici keyfim yerinde😊senin peki kuzum nasıl küçük kertenkelemiz😍

Sem şimdiden baslamissin canm 🤣😂 bi geleydiler hayrlisyla veletlerimiz :KK66:
Kuzummmmmm iyiyimmmm napim kızlarla kuduruyoruz sen nasılsın:KK53:

Eşim ben hamileyken hamile yastığı almıştı kızlar çok rahat bence bi bakın

Şimdi de eşim kullanıyor gece yatarken ben kızla ilgilenirken ona sarılıyor :KK70: :KK70:

Kuzummmmmm iyiyimmmm napim kızlarla kuduruyoruz sen nasılsın:KK53:

Eşim ben hamileyken hamile yastığı almıştı kızlar çok rahat bence bi bakın

Şimdi de eşim kullanıyor gece yatarken ben kızla ilgilenirken ona sarılıyor :KK70: :KK70:
Ooo iyi kudurmalar size o zaman ;)
Bana bi ara esim dedi de kabul etmedim 🤣
Zavalli enişte yastığa mi sarılıyo😄

Ooo iyi kudurmalar size o zaman :KK66:
Bana bi ara esim dedi de kabul etmedim 🤣
Zavalli enişte yastığa mi sarılıyo😄
Sağol canım valla eşimde bana sürekli söylüyordu aman gerek yok diyordum ama gerçekten iyi ki almış hamileyken kullandım bebeği emzirirken kullandım oturmaya başladığında kullandım şimdi de eşim kullanıyor hakkını verdik yani🤪🤪🤪🤪🤪

Sağol canım valla eşimde bana sürekli söylüyordu aman gerek yok diyordum ama gerçekten iyi ki almış hamileyken kullandım bebeği emzirirken kullandım oturmaya başladığında kullandım şimdi de eşim kullanıyor hakkını verdik yani🤪🤪🤪🤪🤪
Ailecek vermissiniz hakkini maşallah 😄🤣

Back