- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.741
Oda sana inat ses cıkarmıyo bence dinleme azAz kaldi ama bende kafayi yiycem herhal en ufak hareketini hissedecem diye durup durup karnımı yokluyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda sana inat ses cıkarmıyo bence dinleme azAz kaldi ama bende kafayi yiycem herhal en ufak hareketini hissedecem diye durup durup karnımı yokluyom
Valla ben suan ele fenayim ki karnim cıktı ağrılar karisiyo birbirine şaşırdım nere yatcagimi esim zaten beni kontrol etmkten uyuyamiyo adam :)ayni senin gibiyim yastik koyuyorum fayda etmiyor zaten gece 2 den once uykum gelmiyor uyku duzenim alt ust oldu gobegim daha one ciktigimda napcam hic bilmiyorum
Anasi babasi gibi inatçı olursa vay halimeOda sana inat ses cıkarmıyo bence dinleme az
İyi yapıyon cicişimm şükür iyiyim balım azcık regl sıkıntısı var çok geliyo rahatsız ediyo onun harici keyfim yerindesenin peki kuzum nasıl küçük kertenkelemizArada böyle kendi inimden çıkıp geziyorum topikleri
Nasılsınız bakalım kızlar?
Keyfin yerinde mi güzel saçlım
Bakiciiiiz artık nasıl olcak duyarız sendenAnasi babasi gibi inatçı olursa vay halime
bakalim ben senin haftalara geldigimde nasil olucamValla ben suan ele fenayim ki karnim cıktı ağrılar karisiyo birbirine şaşırdım nere yatcagimi esim zaten beni kontrol etmkten uyuyamiyo adam :)
Duyarsın tabi canm ayipsinBakiciiiiz artık nasıl olcak duyarız senden
Sem şimdiden baslamissin canm bi geleydiler hayrlisyla veletlerimizbakalim ben senin haftalara geldigimde nasil olucam
Kuzummmmmm iyiyimmmm napim kızlarla kuduruyoruz sen nasılsınSem şimdiden baslamissin canm bi geleydiler hayrlisyla veletlerimiz
Ooo iyi kudurmalar size o zamanKuzummmmmm iyiyimmmm napim kızlarla kuduruyoruz sen nasılsın
Eşim ben hamileyken hamile yastığı almıştı kızlar çok rahat bence bi bakın
Şimdi de eşim kullanıyor gece yatarken ben kızla ilgilenirken ona sarılıyor
Sağol canım valla eşimde bana sürekli söylüyordu aman gerek yok diyordum ama gerçekten iyi ki almış hamileyken kullandım bebeği emzirirken kullandım oturmaya başladığında kullandım şimdi de eşim kullanıyor hakkını verdik yaniOoo iyi kudurmalar size o zaman
Bana bi ara esim dedi de kabul etmedim
Zavalli enişte yastığa mi sarılıyo
tekmelerini hissetmeye basladinmiSem şimdiden baslamissin canm bi geleydiler hayrlisyla veletlerimiz
Ailecek vermissiniz hakkini maşallahSağol canım valla eşimde bana sürekli söylüyordu aman gerek yok diyordum ama gerçekten iyi ki almış hamileyken kullandım bebeği emzirirken kullandım oturmaya başladığında kullandım şimdi de eşim kullanıyor hakkını verdik yani
Hala hafif sekilde var kuzum bi haftaya hissedrim oyle diyolartekmelerini hissetmeye basladinmi
Heee kızzzzzzz çok iyi olduAilecek vermissiniz hakkini maşallah
Dur bende eşime diyim baam ne diyecek kesin diyecek ben sana demistimHeee kızzzzzzz çok iyi oldu
Ahahahhhhhh ama çok rahat yatacaksın buna emin olDur bende eşime diyim baam ne diyecek kesin diyecek ben sana demistim
Tam canmAhahahhhhhh ama çok rahat yatacaksın buna emin ol
hadi bakalim canim haberlerini bekliyoruz ilk tekmeyi hissedince yazarsin burayaHala hafif sekilde var kuzum bi haftaya hissedrim oyle diyolar
Aferin sana bacum iyim şükür çay içyrzHayırlı akşamlar kızlar nasiliz
@MaviKuplik
Blue_Peri
@minik kalp0753
@PrensesAnnesi_
T Tatlianne20
@balbocuuu
Asiye_
@Cennet Annesi
BBlair
@Minik meleklerim
@Reyyan__