- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.641
Knka gizli sakli yok biliyosun burdane dilimi gördün ya ayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Knka gizli sakli yok biliyosun burdane dilimi gördün ya ayıp
Sagol kuzum bende arada giriyom ama bu ara bosluklarda girmeye çalışıyorum. Sen neler yaptin bakem.Oy biricigim misafirim cokdu biliyon omdan gelmiyordum buraya inan insta falsn bildirimleri hep kapali hic bir sosyal medya ya giremedim hayirli olsun bitanem ❤
Kayınvalide mi ay çok sinir olurum
Ahahaaaa fazla aciklayici oldu asyamBenum adum asya 24 yaşındayım iki çocuk anasuyum işte ev hanımuyum kaynanasunu sevmez kayınpederunuda sevmez bir gelinimmm
Hormonların başına vurdu demekSende benin cicegimsin canım kiz hemde ne hassasım dün esim bi saka yapti durduk yere ağladım adam sasrdi
Knka gizli sakli yok biliyosun burda
Sen seviyon demi minisum❤kim bilir neler ediyor sana :)
He ben öyleyumAhahaaaa fazla aciklayici oldu asyam
knka amayok tabi sen herşeyi döktün ortaya hahaha .D
Hg canim benimMerhaba
Nankör oda kayınpederde sonra anlatırumkim bilir neler ediyor sana :)
Allah kolaylik versin bitanm bnde napiyim bitanm tarla isi bitince bnim taraf geldi oturmaya kusin misafirim cok oluyo yogun geciyoSagol kuzum bende arada giriyom ama bu ara bosluklarda girmeye çalışıyorum. Sen neler yaptin bakem.
Hoşbuldum, ne kadar eğlenceli bir topik, nasılsınız güzel yürekli kadınlarHg canim benim
Hemde cok pis vurdu valla esime rabbim yardim etsinHormonların başına vurdu demek
Hos geldin mrrabaMerhaba
Iyiyiz canim sen nasilsin iyimisinHoşbuldum, ne kadar eğlenceli bir topik, nasılsınız güzel yürekli kadınlar