- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.681
En kısa zamanda sağlıkla olur inşallah tatlıRabbim onu da nasip eder bize benimde yok suan bebeğim yari anne sayilirim cennet oldu teyzesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En kısa zamanda sağlıkla olur inşallah tatlıRabbim onu da nasip eder bize benimde yok suan bebeğim yari anne sayilirim cennet oldu teyzesi.
Aminn cunlemizin canım calismiyorsun galiba evdemisin.En kısa zamanda sağlıkla olur inşallah tatlı
Ne guzel masallah bnde seviyem
Aa minik kalbimiz, sendemi burdasın, hoşbuldum güzel insan
Yok canım bende çalışıyorum çok şükür :)Aminn cunlemizin canım calismiyorsun galiba evdemisin.
İyiyim minik kalbimiz sen nasılsın, çalışıyorum birde regl oldum sancılarım var, oda da erkek olunca insan put gibi kalıyornasılsın canım napıyorsun
Yok canım bende çalışıyorum çok şükür :)
İyiyim minik kalbimiz sen nasılsın, çalışıyorum birde regl oldum sancılarım var, oda da erkek olunca insan put gibi kalıyor
Sıcak su torbasız gezemiyordum, yavaş yavaş kurtuluyorum ondan alışmak istemiyorum arkadaşım, ondan sanırım bu sancılarımoyy geçmiş olsun benimde yeni bitti sayılır darısı senin başına sıcak su torbası yapabiliyorsan yap yada kozmetikçilerde gratis gibi ısıtıcı bantlar var atletinin yada iç çamaşırının üstüne yapıştırıyorsun sıcak tutuyor aklında olsun
Bende cok cekerdim hafifledi şükür ayak sicak tut belini sar icine oyle durumda.Yok canım bende çalışıyorum çok şükür :)
İyiyim minik kalbimiz sen nasılsın, çalışıyorum birde regl oldum sancılarım var, oda da erkek olunca insan put gibi kalıyor
Biz kadınların çektikleriBende cok cekerdim hafifledi şükür ayak sicak tut belini sar icine oyle durumda.
Sıcak su torbasız gezemiyordum, yavaş yavaş kurtuluyorum ondan alışmak istemiyorum arkadaşım, ondan sanırım bu sancılarım
Ben katalogdan biseyler bakiyorum alabilirim sen hapiyosun canim :)Biz kadınların çektikleri
Asiye_ PrensesAnnesi_ sizler neler yapıyorsunuz, Y yasemin773 beğenini gördüm arkadaşım, ben senin yazdıklarına denk gelmiştim, hayırlı haberler alabildinmi inşallah?
Birde onu deneyeyim kalbimiz, teşekkür ederimo zmn dediğim bantlardan al canım
Alışveriş ımmm :) güle güle kullanBen katalogdan biseyler bakiyorum alabilirim sen hapiyosun canim :)
Birde onu deneyeyim kalbimiz, teşekkür ederim
Alışveriş ımmm :) güle güle kullan
Muhasebe biriminde çalışıyorum ben canım, sende çalışıyormusun?rica ederim canım ne iş yapıyorsun
Merhaba çok teşekkür ederim.Halimi hatrımı sorduğun için.Biz kadınların çektikleri
Asiye_ PrensesAnnesi_ sizler neler yapıyorsunuz, Y yasemin773 beğenini gördüm arkadaşım, ben senin yazdıklarına denk gelmiştim, hayırlı haberler alabildinmi inşallah?
Muhasebe biriminde çalışıyorum ben canım, sende çalışıyormusun?
Tup bebek mi koyacaklar canim neden bukadar bıkmıs gibisin allahtan umit kesilmezMerhaba çok teşekkür ederim.Halimi hatrımı sorduğun için.
Gerçekten bazen halimi hatrımı sormasına o kadar ihtiyaç duyuyorum ki
Bazen bazı arkadaşlarım bile bir küçük merhaba demiyor çok üzülüyordum
Beni bu davranışlarınız tebessüm ettiriyor
İyi olmaya çalışıyorum Ocakta tüp bebeğim hala beklemedeyim Ama çokta umutlu değilim açıkçası hayırlısı olsun herkes için ..
Sizin durumlarınız nasıl ?
Baya guzel baya havalievet canım bilet satışta çalışıyom
Baya guzel baya havali
Merhaba çok teşekkür ederim.Halimi hatrımı sorduğun için.
Gerçekten bazen halimi hatrımı sormasına o kadar ihtiyaç duyuyorum ki
Bazen bazı arkadaşlarım bile bir küçük merhaba demiyor çok üzülüyordum
Beni bu davranışlarınız tebessüm ettiriyor
İyi olmaya çalışıyorum Ocakta tüp bebeğim hala beklemedeyim Ama çokta umutlu değilim açıkçası hayırlısı olsun herkes için ..
Sizin durumlarınız nasıl ?