• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım bende çalışıyorum çok şükür :)

İyiyim minik kalbimiz sen nasılsın, çalışıyorum birde regl oldum sancılarım var, oda da erkek olunca insan put gibi kalıyor :KK43:

oyy geçmiş olsun benimde yeni bitti sayılır darısı senin başına sıcak su torbası yapabiliyorsan yap yada kozmetikçilerde gratis gibi ısıtıcı bantlar var atletinin yada iç çamaşırının üstüne yapıştırıyorsun sıcak tutuyor aklında olsun

oyy geçmiş olsun benimde yeni bitti sayılır darısı senin başına sıcak su torbası yapabiliyorsan yap yada kozmetikçilerde gratis gibi ısıtıcı bantlar var atletinin yada iç çamaşırının üstüne yapıştırıyorsun sıcak tutuyor aklında olsun
Sıcak su torbasız gezemiyordum, yavaş yavaş kurtuluyorum ondan :( alışmak istemiyorum arkadaşım, ondan sanırım bu sancılarım :( :(

Biz kadınların çektikleri :KK43:

Asiye_ Asiye_ PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ sizler neler yapıyorsunuz, Y yasemin773 beğenini gördüm arkadaşım, ben senin yazdıklarına denk gelmiştim, hayırlı haberler alabildinmi inşallah?
Merhaba çok teşekkür ederim.Halimi hatrımı sorduğun için.
Gerçekten bazen halimi hatrımı sormasına o kadar ihtiyaç duyuyorum ki
Bazen bazı arkadaşlarım bile bir küçük merhaba demiyor çok üzülüyordum
Beni bu davranışlarınız tebessüm ettiriyor
İyi olmaya çalışıyorum Ocakta tüp bebeğim hala beklemedeyim Ama çokta umutlu değilim açıkçası hayırlısı olsun herkes için ..
Sizin durumlarınız nasıl ?

İyi olmaya çalışıyorum Ocakta tüp bebeğim hala beklemedeyim Ama çokta umutlu değilim açıkçası hayırlısı olsun herkes için ..
Tup bebek mi koyacaklar canim :( neden bukadar bıkmıs gibisin allahtan umit kesilmez

ilk tüp bebek deneyimin mi :(

Back