- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.661
Allah sabır versin enişteyeHemde cok pis vurdu valla esime rabbim yardim etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versin enişteyeHemde cok pis vurdu valla esime rabbim yardim etsin
He ben geldim heryer neşelendi baksana
Amin canmAllah sabır versin enişteye
Asyam merak ettim bu hamileliginin tadini cikardinmi iatedigin gibi oldumu :)He ben öyleyum
He var cnm ikitane oglum 4 yaşında kızım 5 bucuk aylık ellerinden öperler teyzseiAmin canm
Senin varmi çocuk evli misin
İyiym prenses teşekkür ederimIyiyiz canim sen nasilsin iyimisin
Sen seviyon demi minisum❤
Oy maşallah canm anali babali büyüsünler inşallahHe var cnm ikitane oglum 4 yaşında kızım 5 bucuk aylık ellerinden öperler teyzsei
Ne guzel masallah bnde seviyemben seviyorum gayette
Hemde nasıl kocamı döndürdüm etrafımda oglum da yaşamadım hepsini yaşatırdım kızımdaAsyam merak ettim bu hamileliginin tadini cikardinmi iatedigin gibi oldumu :)
Amin saol cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOy maşallah canm anali babali büyüsünler inşallah
misafir berekettir öyle olmasi guzel eski misafirlikler yok.Allah kolaylik versin bitanm bnde napiyim bitanm tarla isi bitince bnim taraf geldi oturmaya kusin misafirim cok oluyo yogun geciyo
ben calisiyorum ama burayida özlüyorum sohbeti severim paylasmayi bi konu olsun burda gizlemem rahat içini dökecek ortam burda nese hüzün karışık sende gel canım. Evli bekar sanki bi muhabtimiz oldu senle.Hoşbuldum, ne kadar eğlenceli bir topik, nasılsınız güzel yürekli kadınlar
Iyi oldu ben ise başladığımdan beri durgun bura yoksam neseliydi herkes kabuğuna çekildi bosaldi bura ama siz ihmal etmeyin:).He ben geldim heryer neşelendi baksana
Nankör oda kayınpederde sonra anlatırum
Üyelik olmadan yorumları çok okudum tatlı anne, ama üye olarak yeniyim, evliyim bende 31 yaşındayım henüz sizler gibi miniklerim yok, insan bazen çalışırken kafa dağıtmak gülmek eğlenmek ister sizleri gördüm bendemisafir berekettir öyle olmasi guzel eski misafirlikler yok.
ben calisiyorum ama burayida özlüyorum sohbeti severim paylasmayi bi konu olsun burda gizlemem rahat içini dökecek ortam burda nese hüzün karışık sende gel canım. Evli bekar sanki bi muhabtimiz oldu senle.
Iyi oldu ben ise başladığımdan beri durgun bura yoksam neseliydi herkes kabuğuna çekildi bosaldi bura ama siz ihmal etmeyin:).
Allah razı olsun canım saolAmin saol cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hoşbuldum, ne kadar eğlenceli bir topik, nasılsınız güzel yürekli kadınlar
Oh be cok mutlu oldum kuzumHemde nasıl kocamı döndürdüm etrafımda oglum da yaşamadım hepsini yaşatırdım kızımda
Aa minik kalbimiz, sendemi burdasın, hoşbuldum güzel insanhoş geldin boluncuk
Rabbim onu da nasip eder bize benimde yok suan bebeğim yari anne sayilirim cennet oldu teyzesi.Üyelik olmadan yorumları çok okudum tatlı anne, ama üye olarak yeniyim, evliyim bende 31 yaşındayım henüz sizler gibi miniklerim yok, insan bazen çalışırken kafa dağıtmak gülmek eğlenmek ister sizleri gördüm bende