• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kolaylik versin bitanm bnde napiyim bitanm tarla isi bitince bnim taraf geldi oturmaya kusin misafirim cok oluyo yogun geciyo :-)
misafir berekettir öyle olmasi guzel eski misafirlikler yok.
Hoşbuldum, ne kadar eğlenceli bir topik, nasılsınız güzel yürekli kadınlar 🌹
ben calisiyorum ama burayida özlüyorum sohbeti severim paylasmayi bi konu olsun burda gizlemem rahat içini dökecek ortam burda nese hüzün karışık sende gel canım. Evli bekar sanki bi muhabtimiz oldu senle.
He ben geldim heryer neşelendi baksana 😂😂😂😂
Iyi oldu ben ise başladığımdan beri durgun bura yoksam neseliydi herkes kabuğuna çekildi bosaldi bura ama siz ihmal etmeyin:).

misafir berekettir öyle olmasi guzel eski misafirlikler yok.
ben calisiyorum ama burayida özlüyorum sohbeti severim paylasmayi bi konu olsun burda gizlemem rahat içini dökecek ortam burda nese hüzün karışık sende gel canım. Evli bekar sanki bi muhabtimiz oldu senle.

Iyi oldu ben ise başladığımdan beri durgun bura yoksam neseliydi herkes kabuğuna çekildi bosaldi bura ama siz ihmal etmeyin:).
Üyelik olmadan yorumları çok okudum tatlı anne, ama üye olarak yeniyim, evliyim bende 31 yaşındayım henüz sizler gibi miniklerim yok, insan bazen çalışırken kafa dağıtmak gülmek eğlenmek ister sizleri gördüm bende 🌹

Üyelik olmadan yorumları çok okudum tatlı anne, ama üye olarak yeniyim, evliyim bende 31 yaşındayım henüz sizler gibi miniklerim yok, insan bazen çalışırken kafa dağıtmak gülmek eğlenmek ister sizleri gördüm bende 🌹
Rabbim onu da nasip eder bize benimde yok suan bebeğim yari anne sayilirim cennet oldu teyzesi.

Back