- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.601
Asiye_ canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kışın verdiği rahatsızlıklar sığuk hava ve sıkıntılar bence başka bişey şuan yok benim tarafta sende ne var güzelim en azından güzel haberler sende dirBenim canimm topigimmm cok ayri kaldim senlennn huuu nevar neyokkk
Hg balcum topik yürümüyor bende olmayinca kaldı :)Benim canimm topigimmm cok ayri kaldim senlennn huuu nevar neyokkk
Nasilsiniz canim.Kışın verdiği rahatsızlıklar sığuk hava ve sıkıntılar bence başka bişey şuan yok benim tarafta sende ne var güzelim en azından güzel haberler sende dir
Bnde dun annemde kaldim az once uyamdik kizimla güne basladik birazdan qaynana qaynannnaaaa ' ya gidecegimmmKışın verdiği rahatsızlıklar sığuk hava ve sıkıntılar bence başka bişey şuan yok benim tarafta sende ne var güzelim en azından güzel haberler sende dir
Evet balim.bnde pek giremiyorum. Nasilsin bakalimHg balcum topik yürümüyor bende olmayinca kaldı :)
Ev topladim pek işim yok suan uzaniyom canim bugun bisi etmiycem.Evet balim.bnde pek giremiyorum. Nasilsin bakalim
Bo bol dinlen cnm bugun izin gününEv topladim pek işim yok suan uzaniyom canim bugun bisi etmiycem.
Teşekkürler canım ben de bieaz rahatsızım ama kızım hasta oldu reflü oldu onun verdiği zorluklarla uğraşiyom yinede çok şükürNasilsiniz canim.
Kız zaten burası benimmmAsiye_ cicaaam buraya gel gii bura da gözel
cok üzüldüm ya nedesem duadan baska çarem yok insallah atlatirsiniz:/Teşekkürler canım ben de bieaz rahatsızım ama kızım hasta oldu reflü oldu onun verdiği zorluklarla uğraşiyom yinede çok şükür
Ooo benim pandam döndü sonunda şükür ya bwn çay-kahve servis oturuyom şuan sen napiyon cikolatamm.Asiye_ -Adel- minik kalp0753 Reyyan__ debriyajgazfren T Tatlianne20 Blue_Peri balbocuuu mutluannemutlubebekk napiyonuz canlarimmmm
Ahahaaaay tamam artik gitme burasu seninseKız zaten burası benimmm
Hayata gitmem hep burdayım artıkAhahaaaay tamam artik gitme burasu seninse
Kuzum calisiyom deme bana niye haberim yoookcok üzüldüm ya nedesem duadan baska çarem yok insallah atlatirsiniz:/
Ooo benim pandam döndü sonunda şükür ya bwn çay-kahve servis oturuyom şuan sen napiyon cikolatamm.
Oleeyyy kizinin adi ne oldu asyeeee asya mi yoksa asya yapmissinHayata gitmem hep burdayım artık
Yeni kalktım biseyler hazrliyom ki yiyem sen cnmAsiye_ -Adel- minik kalp0753 Reyyan__ debriyajgazfren T Tatlianne20 Blue_Peri balbocuuu mutluannemutlubebekk napiyonuz canlarimmmm