• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün hava bozdu burdada suan yagmur sesleri sikir şıkır iyi etmissiniz kuzum. Kiz annesi cok güzel bisi ya imrendim bak simdi maşallah bebegim. Sende uyumamissin busefer. Erken kaçardın .

Kuzum bende muzdaribim çözüm bulmak gerek hoşgeldin bu arada 1 senedir hep bir işlere kalkosiyom ama icraat yok😂😂
Evet bugu boyle oldu hafta sonu malum 😍
Ama smdi yatacagm bugun is guc cok kosturmacali.bi gundu pazar gordum aksam dugun vardi camasor yika utu yap hersey bugune ydi sanki ... neyse iyigeceler sana kaciyorm beybisii

Hafta ici hava cokk guzeldi bikac gun gezdik dolastk kislik alisveris yaptik minnosa filan bugun burasida yagmurlu ve baya sogumus ... Allah sana hayirli saglikli bi kiz evlat versin insallah

Vidwo indirdim oyle yapamiyom tvden aciyom geciyom kasrisina 30 dk yapiyom yatiyom yaaa bide kizlar ben lavaboya cikamiyorum ama deli gibi su iceyim tik yok kayisi falan hep denedim
Ayni bu olay bende de var karnm.hamile gbi suan metabolizmamiz cok cok yavas zaten oda kilo sebebj

Evet bugu boyle oldu hafta sonu malum 😍
Ama smdi yatacagm bugun is guc cok kosturmacali.bi gundu pazar gordum aksam dugun vardi camasor yika utu yap hersey bugune ydi sanki ... neyse iyigeceler sana kaciyorm beybisii

Hafta ici hava cokk guzeldi bikac gun gezdik dolastk kislik alisveris yaptik minnosa filan bugun burasida yagmurlu ve baya sogumus ... Allah sana hayirli saglikli bi kiz evlat versin insallah
aminnnnn
Hadi bir konu ac o zaman baslayalim
beni de alin o konuya
Yapmayin soyle seyler gece gece yaa karnm.oyle ac ama uyumaya caliscam.smdi bende
Dur acayimmm kizlarrr. Yarin azimle gayret edelim olur.

ilaç falan dengeni bozarsın allah korusun ölen insanlar var o ilcalrdan içme hic kayısı çayı iç günde 1 kere yeter
3 bardak ictim banamisin demedi kiz bu zayflama ilaci degl bagirsak duzenleyici ama sık kullanmicam ben sadece haftad1 kere normal dr yaziyo

Back