- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.261
Aklıma geldi zati1ay olcak etiketi edeli ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma geldi zati1ay olcak etiketi edeli ben
Cok saol ballim ❤biliyon klasik eş tartışması .
bende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz içinde.
deli kiz.
Kuzum gecmis olsun ya nediycegimi bilemedim nasil şimdi.
Bebegim nasılsın.
Canimin ici yaa.Cok saol ballim ❤
Eli yuzunde kuzum surekli bandi sokup duruyo deli ediyo beni
Geldik bebegim kuzum bugun hep yattim uzandim regl sancisi boğaz ağrısı cektim yemek bu sefer etmedim küstüm dedim hepmhasta halimle gidip yapiyom naz ettim mesaj caktim cok kötüyüm yemek bile yapmadim bisiler al dedim. Gelince dışardan almış ilgilendi nane limon boso demeden barıştık öylelikle konuştuk iyiyiz kuzum şimdi cok dinlendim ya kkda takiliyom sen napiyon balim.T Tatlianne20 gel hele bakjm suraya nerdesn ne var ne yok anlat hele guzlce coook oldu rahatca konusmayali snle
Iyi iyi konu ciddi deglse uzatma eni sonu barisilcaksa... gecms olsn bu aradaGeldik bebegim kuzum bugun hep yattim uzandim regl sancisi boğaz ağrısı cektim yemek bu sefer etmedim küstüm dedim hepmhasta halimle gidip yapiyom naz ettim mesaj caktim cok kötüyüm yemek bile yapmadim bisiler al dedim. Gelince dışardan almış ilgilendi nane limon boso demeden barıştık öylelikle konuştuk iyiyiz kuzum şimdi cok dinlendim ya kkda takiliyom sen napiyon balim.
bugün hava bozdu burdada suan yagmur sesleri sikir şıkır iyi etmissiniz kuzum. Kiz annesi cok güzel bisi ya imrendim bak simdi maşallah bebegim. Sende uyumamissin busefer. Erken kaçardın .Iyi iyi konu ciddi deglse uzatma eni sonu barisilcaksa... gecms olsn bu arada
Ben napim ayni cnm son.guzel havlari degerlendirdik benim kizla ev isi aisveris pazar dugun dernek gecip gidiyo iste gunler
Kuzum bende muzdaribim çözüm bulmak gerek hoşgeldin bu arada 1 senedir hep bir işlere kalkosiyom ama icraat yokT Tatlianne20 valla evliyim 2 yasinda oglusum var kilo vermek icin didinmeye calisiyom ama bi bakiyom yemek yiyom sonracima 2 gundur iyi gidiyodum azcikta olsa bugun regl oldum bi baktim elimde cikolata
Ya fazla degil 10 kilo gitsin dicem 1 kilo bile gitmiyo ki bugun yok yarin 2 kilo fazla cikiyombugün hava bozdu burdada suan yagmur sesleri sikir şıkır iyi etmissiniz kuzum. Kiz annesi cok güzel bisi ya imrendim bak simdi maşallah bebegim. Sende uyumamissin busefer. Erken kaçardın .
Kuzum bende muzdaribim çözüm bulmak gerek hoşgeldin bu arada 1 senedir hep bir işlere kalkosiyom ama icraat yok
benim ki evdede ne oluyor yine kklardayiz Hosgeldin canim bu aradaHahahaha evde tek olunca uyuyamiyorum kocam nobet te uyuyanayangilleerdenim
masallah yeni sayılır merak etme olur hayirlisi benimde yıl olcak evlilik 3 düşük bir kayip verdim suan benimde yok 1yil olacak beklemedeyim ara verdim gebeliğe seneyw nasip.ederse artik sezeryan olduğundan. Hoşgeldin bu arada.Bende 1.5 yıllık evliyim bebek istiyorum dua edin bana ev hanımıyım sizde anlatın kendinizi
Benim durumdasin destek olcaklarina kostek olurlar. Bende 3 videosunu indirdim bakmadim yuzune leslieninSuan sinirden uykum kacti 1 bardak su icip leslie ablayi yapcam zaten erkek degiliz ki sinirlenip disari cikip 1 tur agip rahatlayalim erkeklerde tek imrendigim olay bu ya istedigin saatte cik gez
Ben 1 senedir 64 de kaldim canım dogum yapmadan once 45 kilo dum şuan dogim yaptığım kilom gitmedi hiç bebegim vefaat etti emzirme falan yok zaten. Sezeryan oldum icimdeki sislik gitmedi 4 ay gibi varmi diye bide sorarlar ya dur yeni dogum ettik alla alla.Ya fazla degil 10 kilo gitsin dicem 1 kilo bile gitmiyo ki bugun yok yarin 2 kilo fazla cikiyom
Vidwo indirdim oyle yapamiyom tvden aciyom geciyom kasrisina 30 dk yapiyom yatiyom yaaa bide kizlar ben lavaboya cikamiyorum ama deli gibi su iceyim tik yok kayisi falan hep denedimbenim ki evdede ne oluyor yine kklardayiz Hosgeldin canim bu arada
masallah yeni sayılır merak etme olur hayirlisi benimde yıl olcak evlilik 3 düşük bir kayip verdim suan benimde yok 1yil olacak beklemedeyim ara verdim gebeliğe seneyw nasip.ederse artik sezeryan olduğundan. Hoşgeldin bu arada.
Benim durumdasin destek olcaklarina kostek olurlar. Bende 3 videosunu indirdim bakmadim yuzune leslienin
Canim beyaz ekmegi kes azalt bir iki dilim yemek olceginide azalt ve spora devam suyada bende basliycam ya olmuyor böyle göbek.Vidwo indirdim oyle yapamiyom tvden aciyom geciyom kasrisina 30 dk yapiyom yatiyom yaaa bide kizlar ben lavaboya cikamiyorum ama deli gibi su iceyim tik yok kayisi falan hep denedim
Aslında olabilir bak hergün sabah kalkip duzenli peynir zeytin saglikli azar yiyip ekmegi dilimli yiyelim normal öğünlerimiz yiyelim ama azaltarak ve leslie ve su içelim.O zaman yeni konu acalim diyet tarifli degilde hadi kalk kiz leslie yapak su icek gibi bi konu acalim