- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.221
inşallah hepimiz için canımZamanla olur tatlışım güzel haberler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hepimiz için canımZamanla olur tatlışım güzel haberler
inşallah hepimiz için canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 2541998 Sizeeeee günaydın didimmmmmmmmm
evet cnm ayneniştemisin canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet cnm aynen
ben kamuda çalıştığım için haftanın 5 günü sadece ama yinede sömürülüyoruz bişey farketmio cnm yarında ev temizliği felan... ah biz kadınların çektikleribn yarında çalışıyom
ben kamuda çalıştığım için haftanın 5 günü sadece ama yinede sömürülüyoruz bişey farketmio cnm yarında ev temizliği felan... ah biz kadınların çektikleri
Saol kuzum Allah razı olsun
kolay gelsin kuzum calisiyormuydun yoksa yenimi gircen.Oh ne güzel Allah iyilik versin canım bende çok iyiyim hafta içi işe başlayacağım için evi dip köşe temizliğe başlayacağım birazdan
ah ahhhhkafa kafaya vurup çarşıdan alırık
Napionuzzzz
deluuuuuuu seniiii deluuuuuu kiz kokytuymmmmEki Görüntüle 2541998 Sizeeeee günaydın didimmmmmmmmm
Kuzu ben sadece bdv deyim
Burdayim tatlim yaaa sen yoksun bu aralarr hic dun de aklima gelmistin
Sagol kuzum biraz canim skkindi iyiyim şükür sen napiyon gülü.Burdayim tatlim yaaa sen yoksun bu aralarr hic dun de aklima gelmistin
Ban yiyiiyyduuugg yazmaaa banaaaaKuzu ben sadece bdv deyim
Tünaydın canımZerdem2016 @MaviKuplik @Blue_Perii minik kalp0753 @adel8893 @Reyyan__ D Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli @Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd @Limonsuzzcay @imzaben bulca @hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
Beraber yeriz yavrum ne olcak. Mapus damlarında beni yanlız mi bırakacaksınBan yiyiiyyduuugg yazmaaa banaaaa
Geliyim hemen pesinde yorumlarina onay ederimBeraber yeriz yavrum ne olcak. Mapus damlarında beni yanlız mi bırakacaksın
ay kuzum ismini karıştırdım heral tatlim inşallah rabbim kisa zamanda nasip eder. Biliyon rabbimin vergisi hersey. Benimde yok 5yil olcak.
napiyon seroooookkkk
at tribini çekerim ben napiyon bakem hormoluu.
ayy sevilmelik tam insallah oda düzene girer oda kuzum. Masallah allah bağlasın kizmi.
ne unuttum looooo bennn sinimi sankimmmm.
Ne örek bi yelek iki kazak patik ördüm sen ne örek
Ay hem calis hem misafir çekilmiyor o yorgunluğun üzerine.Öldüm bittim bugün valla ya eve bi gitseydim dicem de akşama da misafirim var
Vallahi sorma eve gidip uzanıp hiçbir şey yapmayasım var belim çok ağrıyoAy hem calis hem misafir çekilmiyor o yorgunluğun üzerine.
Canım benim keşke yardim edebilsem zor gelenler yakinmi kuzum.Vallahi sorma eve gidip uzanıp hiçbir şey yapmayasım var belim çok ağrıyo