Ben 12 haftalıkken tahmin istedim doktor erkwn daha ama bi kız bi erkek gibi dedi 14. haftada başka bi doktor aynısını dedi.daha erken ama belli olursa söyler sanada
Ben işimi garantiye alayım kimse ogrenmesin şuan

Bakalim gosterirse soyleyebilir tatlim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insalalh
Elbette öyle durumları biliyon demiştim sana canm yoksa neden öğren myim ki bende bana kalsa doğuma kadar istemem hepimize süpriz olsun isterim

Gel romantizim yasiyak kiz şu konuya bakmadim abisi oldurulduya ne oldu o
Bu araba durdurdu işte itiraf etti falan diye anlattıkları yalanmış onu söyledi dün de hastayım diye yayına katılmadı adam
Bugün şimdi kayıpları falan anlatıyor daha o konuya girmedi

Bu geçen haftaki.

Bu da yenisi ama sanki arkasını dönmüş gibi bir hali var

Var mı cinsiyet tahmini yapacak olan teyzeleri?

Bu araba durdurdu işte itiraf etti falan diye anlattıkları yalanmış onu söyledi dün de hastayım diye yayına katılmadı adam
Bugün şimdi kayıpları falan anlatıyor daha o konuya girmedi
bence supheli merak ettim konuyu esra erola bakarmisin genelde onu takıp ederim. Suan bakiyom bende.
Bizde sadece ben ve eşim biliyoruz. Daha ikiz olduğunu kimseye söylemedik zaten☺ hem bence erken insanlarla paylaşmak bu haftalarda, değişme ihtimali de var.
Ben 4 dusukten sonra sürpriz bile yapmadım valla.
Dogru diyon demeyin zaten kimseye ay madamjm ya nekadar sevindim ya rabbim ikiz nasip etti bak yüzüne güldü nazar degmesin maşallah diyim dua et banada kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…