- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.281
30 unda yenilencek 300 kusur mb kaldı idare etmeye calışıyom balımm oylamadan önce bitmesin diyeAyyy demeee nezaman gekiyo netin kuzumburalardayiz bizde kuzum ozketme kndini
Oooff cok daha yaaa30 unda yenilencek 300 kusur mb kaldı idare etmeye calışıyom balımm oylamadan önce bitmesin diye
Aynen balküpüm gel kayfe içelimOooff cok daha yaaaboyke idare edcez artik kuzum
Hayirli aksamlar ☺Teşekkür ederiimmmmAah PrensesAnnesi_ yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 @Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel-
@Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
@Deep__Sea @EternaaLLove @BenSero @HayatSevinceGuzeell @Ayas19 @Minik meleklerim @Tulparr @imzaben @Eslem91 @2014prenseslerim2015Eva
T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi
Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim
Bana da yap bende geliyorum perimmAynen balküpüm gel kayfe içelimkızı banyo yaptırdım kayfe keyfine geçtim
Kız kurban olurum gel fındığımBana da yap bende geliyorum perimm
gelim mi?
Cok sukur canim idare ediyorum❤ Senden naber?Kız kurban olurum gel fındığımnapıyon balküpüm nasılsın bakım
Çorabını terlgimi eksik etmemgazida çıkardım gibi sağol canm dikat etcem
Valla soğudu hava canmHavalar sogudu farketmesekte Üşüyoruzsıcak bizler için önemli. Ne demek bebem daha ıyiysen sıkıntı yok ☺
Şükür kuzum bende aynı valla ev çocuk derken zaman geçiyor.Cok sukur canim idare ediyorum❤ Senden naber?
Valla soğudu hava canmsoğuk ki hiç bana göre değil
Al benden de o kadar. Sıcak severim ama kar da seviyorum
kâr geldimi bol bol hasret giderrsin o zaman
Olmazmı cınıııım iste yitee buyrun efeniiim
Erzuruma gel bakalim bida kar ister misinNerdeeeeee. Şehre pek kar yagmiyor ki. Doğu ya gitmek gerek. AtamaM olursa öyle yerleri yazacagim kesin
Olmazmı cınıııım iste yitee buyrun efeniiim
Erzuruma gel bakalim bida kar ister misin
Zaman bi bende geçmiyor galiba.Şükür kuzum bende aynı valla ev çocuk derken zaman geçiyor.
Teşekkürler afiyet olsun sanadaOh miss ss ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?