• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosbuldum canım benim. Kimim ben angaradan biraz çatlak işsiz Kimyager ve kpss maratonuna hazırlanan bir bebeyim (32 yaşındayım caktirma 😂😂) himmmm başka Bekar im. Sanırım gerisi konuştukça ortaya çıkar. Değil mi. Peki sizler?
Ahahaaa bu ben degilmi yaaa :D minik kalp0753 minik kalp0753 yaaa ruh öküzümü buldum
Bn kayseriliyim 24 yasindayim ama yasimdan kucuk görünüyorum hep ruhum cocuk kaldi :D :D hem gevezeyim hem deli hem patavatsiz hem çişsizilgin cok severim soytarilik yapmayı minik kalp0753 minik kalp0753 le buralari karistrip gidiyoz :D :D aynn zamanla hal olur o :D

Kilo önemli değil ki. Sağlık önemli. Zayıflık sağlıklı bir görüntü değil bence. Konuya atladım amaa 🙈🙈😆
Ahsha agzindan bal damliyo cok yemek de zararli degil bnce gayet saglikli seyler bunlar can bogazdab gelir sonucta bnim.klalbime giden yol mesela midemden gecer :D :D

Ahahaaa bu ben degilmi yaaa :KK70: minik kalp0753 minik kalp0753 yaaa ruh öküzümü buldum
Bn kayseriliyim 24 yasindayim ama yasimdan kucuk görünüyorum hep ruhum cocuk kaldi :KK70: :KK70: hem gevezeyim hem deli hem patavatsiz hem çişsizilgin cok severim soytarilik yapmayı minik kalp0753 minik kalp0753 le buralari karistrip gidiyoz :KK70: :KK70: aynn zamanla hal olur o :KK70:

O öküz ben oluyorum yani dimi 😂😂😂😂😂

Sanırım aynı frekanstayiz
Küçük kalmak iyidir. Buyuyenler ne yapio ki. Kocaman bir hic

A n n e y i m A n n e y i m genc ve guzel anne nerdesin hu huuu :KK70: :KK70: ☺❤🥰

Teşekkür ederiimmmm :KK19: :KK60: :KK200:Aah PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım :KK19: PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ minik kalp0753 minik kalp0753 Kara_gozlum Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel- -Adel-
D Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
Safsarisin Safsarisin EternaaLLove EternaaLLove K KurkmantoluS HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel A Ayas19 Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Tulparr Tulparr Diktorya Secret Diktorya Secret E Eslem91 2014prenseslerim2015 2014prenseslerim2015 Eva Eva

T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi :KK70::KK70:

Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim :KK23:

Teşekkür ederiimmmm :KK19: :KK60: :KK200:Aah PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım :KK19: PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ minik kalp0753 minik kalp0753 Kara_gozlum Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel- -Adel-
Safsarisin Safsarisin EternaaLLove EternaaLLove K KurkmantoluS HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel A Ayas19 Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Tulparr Tulparr Diktorya Secret Diktorya Secret E Eslem91 2014prenseslerim2015 2014prenseslerim2015 Eva Eva

Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim :KK23:
Selam genç ve güzel anne ;)

Ben hemn şuraya ileşeyimm :KK45: :KK45: iyi kuzum çok şükür annanem çok iyi artık çok şükür 😘😘bugün hastahanede öyle yaramazlık yapmış en sonunda hemşireler dayanamamış pamuğunuz çok fikır fıkırrr bizde yanımıza aldık diooo😅😅😅😅

Aboriiiiii :KK76::KK76:
Sende mi etikete başladın kuzum:KK53::KK53:

Back