3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden
Masallah kiz bende hamileyken bi tiskindim şimdi geri basladi haftada aldirirdim hep.

3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden

ben hamileyken lahmacun da yiyemedim bu niye böyle oldu bilmem. :)
bütün hamilelik beyaz peynirli tostla geçti. Hiçbirşey almıyordu midem :))

ben hamileyken lahmacun da yiyemedim bu niye böyle oldu bilmem. :)
bütün hamilelik beyaz peynirli tostla geçti. Hiçbirşey almıyordu midem :))
Hadiyaaa kıyamam şükür benim o şekil bir sorunum olmadı bari iyce zayıflıktan uçar giderdim busefer de. Ama maşallah yesin keşke evde kendin yap o daha sağlıklı hem

İsimlerimizin hakkını veriyoruz can Ders çalışmam lazım çok derdim var cokkkk bu sabah erken uyandım ise gitmucemmm
heem ondan sabahlayım didin hee.
ah canım sorma, zaten gece 11 den önce uyumuyor. Uyuduktan sonra da sabah 4 e 5 e kadar yarım saatte bir emiyor uyanıp. İşe başlamama da az kaldı ne yapacağız bilmiyorum
allah kolaylık versin galiba cocullarin çoğunluğu böyle hep uyumuyor. Ne isi kuzum balicimi tutcaniz.
Ye kuzu yiyebiliyorken valla bağımlılık yaptı bizde merettt
Afiyer olsun yarasin bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…