- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.721
Sadece Kendi yiyemez nononnon prensesi var yedirmez teyzesinin aslanıyer bu pastalar yapar kendi yer ancak
Aynen cani cekmesin hatunumuzun.
İnşaallah.insallah kuzum aynem hadi guzel haberlerini bekliyom kuzum ben nebilem elime geçtikçe hazirliyom kisin iyi oluyor elinin altinda birden misafir gelince falan.
Aynen kuzum yakilmiyor artik sen napiyon ne ediyon bakem.
sen yap varmisiz gibi yeAnam yakındınızda çağırmadan gizlimi yedim uzaksınız mübarek,katgoyla göndersem bozulma ihtimali var yani napammm
aleykum selam ne iciyon ne okuyon giz.
Yazıyı okurken direk göbeğimi tuttum kız
Canisi napiyon isminin hakkini veren kadin.
Aman benim bıdığımı sarsma serseme çevirme içinde yavaşşşşYazıyı okurken direk göbeğimi tuttum kız
Fotolarınızı koycam önüme siz varmışsınız gibi yapcam bigün gör sende biiisen yap varmisiz gibi ye
Canisi napiyon isminin hakkini veren kadin.
Tamam geçti sakinimAman benim bıdığımı sarsma serseme çevirme içinde yavaşşşş
bal küpü o paylaşır herseyini hele kuzuumuz gelsin pastaya gomecez.Sadece Kendi yiyemez nononnon prensesi var yedirmez teyzesinin aslanı
Dogru diyon kuzum allahim o güzel duyguyu yasatacak yine bize.İnşaallah.
Valla en son diyordum ki oğlumla eylülde memlekete gideriz ne sıcak ne soğuk...
Aha ne oldu ondan hevesim yok hiç bir şeye
Yaa a sen zayiftin dimii ye bakm afiyet olsnYiyom foto atcadımda hamiş var aramızda gece gece canı neyim çeker atmıyım
Kız benimkinden bahsetmedimbal küpü o paylaşır herseyini hele kuzuumuz gelsin pastaya gomecez.
Dogru diyon kuzum allahim o güzel duyguyu yasatacak yine bize.
İnşaallahbal küpü o paylaşır herseyini hele kuzuumuz gelsin pastaya gomecez.
Dogru diyon kuzum allahim o güzel duyguyu yasatacak yine bize.
Yeminle o benden fazla yiyor ay markete diye gittiler evden bi baktım çiğköftecinin içine sokmuş adamı birgün önce yemiştik üstelik dahaSadece Kendi yiyemez nononnon prensesi var yedirmez teyzesinin aslanı
Evet derttaşım gel beraber olsunYaa a sen zayiftin dimii ye bakm afiyet olsn
Yeminle o benden fazla yiyor ay markete diye gittiler evden bi baktım çiğköftecinin içine sokmuş adamı birgün önce yemiştik üstelik dahakarnımdayken alıştıydı zaaar belliydi
Yesin benim aşkım bal şeker olsun ona kilo olmasınYeminle o benden fazla yiyor ay markete diye gittiler evden bi baktım çiğköftecinin içine sokmuş adamı birgün önce yemiştik üstelik dahakarnımdayken alıştıydı zaaar belliydi
tabikide alirim canisi iyi gelir seninki kac yaşında kuzum.kahve içeceğim benim hanımefendi uyursa, ister misin :)
adamsinnnnn harika bekliyorum.Fotolarınızı koycam önüme siz varmışsınız gibi yapcam bigün gör sende biii
o hava atiyor zatin bize.Yaa a sen zayiftin dimii ye bakm afiyet olsn
Benim devrikler yandii ne edem anamKız benimkinden bahsetmedimBlue_Peri nin dünyalar güzeli kızından bahsediyorum
Benimki burda kalkar yanına gider yer gelir anası kılıklı
Kuzum ben almiim sagol zen gbi zayif olsaydm iyiydi cnm bisey istemesin diye sut ictmEvet derttaşım gel beraber olsun
3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldikaç yaşında kızın?
Benimki de lahmacun hastasi. İsin kötüsü daha 1 yaşında
tabikide alirim canisi iyi gelir seninki kac yaşında kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?