• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocis gelince kaçtım ben🤣🤣🤣
ben 23 3 düşük bir kayip verdim canım ben düşünmüyorumda bu ara ara verdm sezeryan oldu ondan.
hayirli geceler cinimm.
cinimmmmmmmmm
bi tatile girdik ayılamadık ayolll.

🤣🤣🤣 bundan herkes şikayetçi yazdığıma bakmiyom bile🤣🤣
Bende aynı şekil herif geldi kaçtım

kocis gelince kaçtım ben🤣🤣🤣
ben 23 3 düşük bir kayip verdim canım ben düşünmüyorumda bu ara ara verdm sezeryan oldu ondan.
hayirli geceler cinimm.
cinimmmmmmmmm
bi tatile girdik ayılamadık ayolll.

🤣🤣🤣 bundan herkes şikayetçi yazdığıma bakmiyom bile🤣🤣
Günaydın gunaydin gunaudin😁

Olur ilk gebelikler de ilerliyor mu nasıl son durum dikkat ett yat biraz ilk zamanlar olur normal stres yapma uzulme
Valla ilk peçeteye kan geldi azdan sonra ertesi gün sabah yine çok azdan dün gün boyu yoktu akşamda böyle kahve mi desem ne lekelenme oluyo şuan

Valla ilk peçeteye kan geldi azdan sonra ertesi gün sabah yine çok azdan dün gün boyu yoktu akşamda böyle kahve mi desem ne lekelenme oluyo şuan
Görün bir doktora sen ama düşük az az kanamaz bu lekelenme yerleşme kanaması gibi sen bir girun sağlama al isini

Korkma ve stres yapma tatlım. Sadece bol bol dinlen ağır kaldırma ve çamaşır falan asma. Doktora gittin mi ilaç vermiştir.
Şuan iyim korkum endişem yok canm bi iş etmiyorum eşimde izin vermyo dün acile gittik bi ilaç verdi progesteron verdi

Back