- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.281
Aleyküm selam kuzum hoşgeldin.Selamm
HoşbuldukkkAleyküm selam kuzum hoşgeldin.
Nasılsın neler yaparsın bakem tanıyalım seni.Hoşbuldukkk
32 yaşındayım , evliyim . Siz 20 miNasılsın neler yaparsın bakem tanıyalım seni.
23 yaşındayım canim buraya katildigimda 20 idim bende 5yil evliyim cocuk yok sen hamilesin ilkmi.32 yaşındayım , evliyim . Siz 20 mi
Aaa ne kadar erken evlenmişsiniz maaşallah23 yaşındayım canim buraya katildigimda 20 idim bende 5yil evliyim cocuk yok sen hamilesin ilkmi.
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza aminnnn canim. Cinsiyet ney.Aaa ne kadar erken evlenmişsiniz maaşallah
Evet benim ilk olacak inşallah
Ucundan yakaladık yaş geçmeden
Darısı başınıza inşallah hayırlısıyla
Aminnn emin olamadılar dahaMaşallah sağlıkla alın kucağınıza aminnnn canim. Cinsiyet ney.
İyi akşamlar , geç olmuş baya mesaj yazalı iyiyim şükür SEn nasılsın?iyi aksamlar arkadaşlar nasılsınız
teşekkür ederim bende iyiyimİyi akşamlar , geç olmuş baya mesaj yazalı iyiyim şükür SEn nasılsın?
Beni biliyon arada tutuyor gececilik bugünde yalnızım takiliyom kuzum napiyon bakem.Hayırlı geceler tatliş nasılsın kız sen niye yatmıyon bea?
Azcik diren benim icin poncik naptin bugün bakem.Aneemmm uykum var ama direniyorum sebepsiz ve anlamsız bir şekilde
Noldu ki onaaaaNe zamadır uğramıyordum iyi oldu keşke çikoda olsaydıben galiba unutamıcam onu ciddi ciddi ChocolateCookie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?