- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.651
- 158
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.261
Bende aynı şekil herif geldi kaçtımkocis gelince kaçtım ben
ben 23 3 düşük bir kayip verdim canım ben düşünmüyorumda bu ara ara verdm sezeryan oldu ondan.
hayirli geceler cinimm.
cinimmmmmmmmm
bi tatile girdik ayılamadık ayolll.
bundan herkes şikayetçi yazdığıma bakmiyom bile
Günaydın gunaydin gunaudinkocis gelince kaçtım ben
ben 23 3 düşük bir kayip verdim canım ben düşünmüyorumda bu ara ara verdm sezeryan oldu ondan.
hayirli geceler cinimm.
cinimmmmmmmmm
bi tatile girdik ayılamadık ayolll.
bundan herkes şikayetçi yazdığıma bakmiyom bile
Valla ilk peçeteye kan geldi azdan sonra ertesi gün sabah yine çok azdan dün gün boyu yoktu akşamda böyle kahve mi desem ne lekelenme oluyo şuanOlur ilk gebelikler de ilerliyor mu nasıl son durum dikkat ett yat biraz ilk zamanlar olur normal stres yapma uzulme
Estağfirullah ne kusuru canım benim kanama değil lekelenme şeklinde oldu iki kere şuan da kahve gibi lekelenme oluyo gibiKuzum haberim yok kusuruma bakma. Kanaman mı var?
Görün bir doktora sen ama düşük az az kanamaz bu lekelenme yerleşme kanaması gibi sen bir girun sağlama al isiniValla ilk peçeteye kan geldi azdan sonra ertesi gün sabah yine çok azdan dün gün boyu yoktu akşamda böyle kahve mi desem ne lekelenme oluyo şuan
Yarın doktordayız canımGörün bir doktora sen ama düşük az az kanamaz bu lekelenme yerleşme kanaması gibi sen bir girun sağlama al isini
Hadi hayırlısı doğum gününde kutlu olsu bu arada anca gordum çocuklarla uğraşmaktanYarın doktordayız canım
Teşekkür ederim canm ☺Hadi hayırlısı doğum gününde kutlu olsu bu arada anca gordum çocuklarla uğraşmaktan
Korkma ve stres yapma tatlım. Sadece bol bol dinlen ağır kaldırma ve çamaşır falan asma. Doktora gittin mi ilaç vermiştir.Estağfirullah ne kusuru canım benim kanama değil lekelenme şeklinde oldu iki kere şuan da kahve gibi lekelenme oluyo gibi
Şuan iyim korkum endişem yok canm bi iş etmiyorum eşimde izin vermyo dün acile gittik bi ilaç verdi progesteron verdiKorkma ve stres yapma tatlım. Sadece bol bol dinlen ağır kaldırma ve çamaşır falan asma. Doktora gittin mi ilaç vermiştir.
İyi yapıyorsun canım dinlenmeye devamŞuan iyim korkum endişem yok canm bi iş etmiyorum eşimde izin vermyo dün acile gittik bi ilaç verdi progesteron verdi
SelamSelamm
Teşekkür ederim efenim sağlığınıza duacıyım siz nasılsınıznasılsınız
Ben de iyiyim çok teşekkürlerTeşekkür ederim efenim sağlığınıza duacıyım siz nasılsınız ☺
Dün verilen bende uyku yapiyo tüm gün uyuyorum sersem gibi oldumİyi yapıyorsun canım dinlenmeye devam
Amaaaan uyu dinlen ne güzel işteDün verilen bende uyku yapiyo tüm gün uyuyorum sersem gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?