- 28 Temmuz 2019
- 24
- 15
- 8
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.241
Senin sıkıntın neler sen kaç yalındasın. Sende benim gibi çocuk istemeyen taraf mısın?Ukala bencil allah ona bir vuracakki seni mumla ariycak yasinda genc daha iyi ettin canim. Bende 5yil olcak cocuk yok sukur bizde sınavlar atlattık. Bakalim sabir taşmadıkça yola devam rabbim seninde yolunu acik etsin bura kafa dagitcak tam iyi yer ben hep kafami burda dagitirim.
Napiyon guzel annem bn geldim kndime seni gorunce@hicmet16 @6 ustu 1 anneHayatSevinceGuzel @adel8893 @Kara_gozlum @Reyyan__ balbocuuu debriyajgazfren PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Limonsuzzcay @hizuran @Cennetul Mualla @Culhagibi Espelli heyyo yitir yani kendinize gelin maykil.
Hayirli aksamlar canim napiyonHayırlıı akşamlar kıızlaarr
Bir kova su dök sen ancak kendine gelirim :)@hicmet16 @6 ustu 1 anneHayatSevinceGuzel @adel8893 @Kara_gozlum @Reyyan__ balbocuuu debriyajgazfren PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Limonsuzzcay @hizuran @Cennetul Mualla @Culhagibi Espelli heyyo yitir yani kendinize gelin maykil.
Çay içicem gel içelimNapiyon limonsuz cayim❤
Afiyet olsun balum bnde cay iciyorum yaninda da çitlek vaaarÇay içicem gel içelim
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun balum bnde cay iciyorum yaninda da çitlek vaaar
SagolasinSana da afiyet olsun
Tatlicim bak sen uzun yazi yazinca devriliyor cumleler yanlis anlama sakin sen devrik yazmiyorsun cazibenden devriliyorlarBiraz orda takilak ortama bakak sonra kafa yorukursa bura
Hayirli aksamlar canim napiyon ☺
Oh en güzeli seninkiymis canimÇayımı müziğimi aldım balkonda oturuyorum canım, sen napıyosun nasılsın ☺
Ohh afiyet olsuunOh en güzeli seninkiymis canim ☺ bnde kizi uyuttum cayimi çitlegimi aldim tv izliyorum oyleafiyet olsun bu arada
Ohh afiyet olsuunteşekkür ettim canımm, seninki dee Çok güzel
kocis gelince kaçtım benDemet Akalın ortamlara akalım
ben 23 3 düşük bir kayip verdim canım ben düşünmüyorumda bu ara ara verdm sezeryan oldu ondan.Senin sıkıntın neler sen kaç yalındasın. Sende benim gibi çocuk istemeyen taraf mısın?
hayirli geceler cinimm.Hayırlıı akşamlar kıızlaarr
cinimmmmmmmmmNapiyon guzel annem bn geldim kndime seni gorunce❤ iyi aksamlaaaaaarrr
bi tatile girdik ayılamadık ayolll.Bir kova su dök sen ancak kendine gelirim :)
Tatlicim bak sen uzun yazi yazinca devriliyor cumleler yanlis anlama sakin sen devrik yazmiyorsun cazibenden devriliyorlarkisa kisa yaz gulum
Özlemisim senin etiketleri@hicmet16 @6 ustu 1 anneHayatSevinceGuzel @adel8893 @Kara_gozlum @Reyyan__ balbocuuu debriyajgazfren PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Limonsuzzcay @hizuran @Cennetul Mualla @Culhagibi Espelli heyyo yitir yani kendinize gelin maykil.
Bende sizleri ozledim ama eskisi gibi görüşemiyoz.Özlemisim senin etiketleri
Aynen cnm vakit olmuyor suanda uyucam sana yazip cikicamBende sizleri ozledim ama eskisi gibi görüşemiyoz.
Aynen canim görüşürz inşallah öpüyorum.Aynen cnm vakit olmuyor suanda uyucam sana yazip cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?